מנהלות, נראה לי קצת מוגזם העתקות התגובות. כאילו, אם נסחפים זה הגיוני. אבל אם זורקים משהו קטן בהקשר של הנאמר קודם, אז זה נורא מבלבל כשזה יוצא מההקשר. אני ממש איבדתי את הראש כבר..
סתם דוגמא, יקוואל סיפרה שהיא כותבת קטע משעמם בלימודים. העתקם את זה לכאן. עכשיו אין לי מושג אם זה היה כי ביקשו ממנה לכתוב קטע במילואים, כי דיברו על הכתיבה של מאיה או כי החמיאו לה על הכתיבה.
.
נשלח ב-30/10/2014 18:42
נו, עכשיו החתימה בסדר?
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-30/10/2014 18:47
אתן יודעות שהפורום שלנו (הזה, הזה ממש) הוא נקרא חדש?
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-30/10/2014 19:26
יותר אהבתי את השילוב שלי
נשלח ב-30/10/2014 19:46
גם אני יותר אהבתי, אבל לא מצאתי, שלי חיור, נכון? אבל בכל אופן, זה הכי נורמאלי...
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-30/10/2014 19:54
הנה! זה זה! נכון?
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-30/10/2014 20:00
יופי רבקוש! כל הכבוד!
נשלח ב-30/10/2014 20:01
הי לכולם,יש לי הפתעה..(אסתרק!!..), חברתי משכבר הימים אשר יודעת כל פרט ופרט באסתרק ומהללאל ומאז שספרים אלו יצאו היא לא מפסיקה לדבר עליהם...ובזכותה נפתחו כמה אשכולות מעניינים במיוחד (אשכול הסיטואציות,עקיצות ועוד..) שהרעיונות והביצוע היו שלה!!! (אני רק כתבתי..למרות שאני מאוד אוהבת את את אסתרק ומהללאל,אבל היא ב א מ ת מוכשרת בתחום...) אז לאחר צפייה בפורום הנ"ל במשך זמן רב,סוף סוף היא נרשמה לפורום!!! קבלו את " מהללו"!!!!!
נשלח ב-30/10/2014 20:09
מהללו!!!
נשלח ב-30/10/2014 20:12
מהללו!!! וואו!!! לא להאמין איזה כייף!! ברכותי שתוסיפי לנו לפורום כמו שרק את יודעת לעשות, וכמו שכבר עשית עד עתה...
הי לכולם! אז ככה כפי שכבר צויין אני החברה של מיאמוש ( מיאמוש שתהי בריאה! הסמקתי כהוגן! איזה קבלת פנים!) אני מכירה אותכן מאז שהפורום הזה נולד (כמעט) ומאושרת שסוף סוף אני גם יכולה להיות פעילה בפורום הכי מקסים בתבל! מקווה שתהנו ממני לפחות כמו שאני נהנתי ממכן ומההערות המחכימות שלכן!
נשלח ב-30/10/2014 20:16
בעז"ה ההמשך עוד יבוא... יש לי פרויקט מילואים בדרך... אני ישלח אותו בערב בעז"ה.
נשלח ב-30/10/2014 20:16
מגיע לך..-:) (מה את כ"כ מסמיקה?? הכל נכון!!-:)
נשלח ב-30/10/2014 20:19
מילכה - הסיבה שהעברנו את הקטע שיקוואל כתבה על הכתיבה המשעממת היתה כי היא סתם כתבה את זה בלי קשר בכלל, והעתקת התגובות סה"כ עוזרת לנו לשמור על הסדר הטוב. אבל בגלל מה שאת אומרת נראה לי שאולי כשנעתי קאת התגובות נכתוב תקציר קטן של מה שגרם לכך לעלות. (זה מוסיף לנו מלא עבודה אז קחו זאת בחשבון כשאתן כותבות, אז לכן אתן יכולות בעצמכם לעלות את זה באשכול המתאים לדוגמ' XYZ כתבה באשכול**** שכך וכך קרה וזה העלה לי בראש_____ הבנתן את הרעיון??)
ברוכה הבאה מהללו ומקווה שאכן תוסיפי לנו הרבה צבע וגוון לפורום. (מיאמוש צודקת)
ולמי שנזפה באסתרק על שהיא נותנת לנו את העבודה השחורה שתדע שהיא צריכה רק להודות לאסתרק על העבודה שנטלה על עצמה בהיעדרי, זה התפקיד שלי והיא סה"כ התנדבה לכך, היא מנסה לרמוז לי לקחת חזרה את תפקידי (נכון אסתרק??)