צהרים טובים אידידוש!!! בטח, הרבה מאד פעמים:) אידוש התגעגענו!!! מה חדש? מה שלום ספרים שלך? לא מזכירים לך לפעמים להקים אותם מקברם ולהתענין קצת במה שאומרים עלי'הם פה?:)
ממלכה במבחן:
או שנהנים מאסתרק,
או שנהנים ממהללאל,
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-2/11/2014 15:31
ומבורכים!:) אוי חברות... איזה דברים מתחוללים כאן בדיוק כשאני לא נמצאת!! מילכוש - לא יעזור לדבר עלי מה שרוצים.. אני תמיד משתדלת להשלים! אני רואה הכל, תיזהרי:)
מהללו - השם שלך מתוק מאד... את יודעת בטח שגם לי יש שם דומה:) ברוכה הבאה!! וגם אלרנן.. עוד לא הספקתי כל כך להכיר אותך. אבל יש לנו זמן להשלים זאת, מה שנוכחתי לבינתים - את תורמת הרבה! ישר כוח. מנהלות - איזה כיף.. נראה שיש לנו עתיד ורוד בע"ה :)
איידי!!! סוף סוף רואים את אפך! מה דעתך להראות לנו אותו לעתים קרובות יותר?
נשלח ב-2/11/2014 17:04
מילכהה, את צדקת, את צדקת, את צדקת! זה באמת יוסף דיאילידאן גרם לכל הבלגן, זה כתוב במפורש, בהקדמה של מהללאל: "....(המאורעות שקרו).... איש לא חשד כי האחראי לכל אלו הנו עוצר כוזר, האביר יוסף דיאילדאן, שמיהר לתפוס את מקומו של רעואל" אני בה-ל-ם!!! עד עכשיו זה היה רק השערה ודאית, עכשיו זה ברור!!!
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-2/11/2014 17:24
ברור!! זה כבר היה ברור באיסתרק..... כנראה ישלך עין ממש טובה אם ככה הצלחת לדון אותו לכף זכות
נשלח ב-2/11/2014 17:41
אולי, אני לא אובת לדון אנשים מייד, הייתי בשוק כשמילכהה אמרה שהיא כמעט בטוחה שזה הוא
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-2/11/2014 19:59
( להזכירכן שתיים מחברותינו פתחו פורום נחמד בשם תולעי ספרים. בואו לבקר לפעמים! להחיות את השממה! (מנהלות סליחה על הניסוח). תוסיפו מחכמת חייכן וכו'... )