לילה טוב שירונת! וכפי שאומרת ההלצה תשני על זה לפחות פעמיים על כל צד....
נשלח ב-5/11/2014 00:02
בהחלט מילכהה. ואני לא יודעת מה איתכן אבל אני מסוגלת לדבר על הספר הזה שעות בלי להחליף נושא ובלי להשתעמם.... אף אחת מהחברות שלי לא מבינה אותי....וד.א זה הספרים היחדים שקראתי אותם יותר מפעמיים.
נשלח ב-5/11/2014 00:10
אני מבינה שכולם פרשו?
נשלח ב-5/11/2014 13:59
שירו הקטעים באמת יפים, אבל זה קטע שטני!!! לעומת זאת, קטע שאהבתי ושנאתיו יחדיו- זה הקטע שבו דיאילדאן הורג את אביי, מצד אחד- זה רשעות משוועת!!!!!!!!!!!!!!!!! ומצד שני- זה מה שגרם לשלוואן לאבד את שרידי אמונו לאביו.
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-5/11/2014 14:00
מהללו, הלוואי עלי, אני רק מנסה להסביר ולספר את הספר, מייד משתיקים אותי, נמאס להן לשמוע עליו 24 שעות ביממה....
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-5/11/2014 14:20
חחח רבקוש:-) נס שיש לך אותנו... צהריים טובים לכולן!!!!
נשלח ב-5/11/2014 14:25
כן, באמת מה הייתי עושה בלעדיכן? אין בסביבתי נפש חיה אחת שקראה את זוג הספרים המדהימים הללו!
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-5/11/2014 16:04
צהריים טובים לכן!!! רבקוש אני משוגעת על כל הקטעים האלה שמעבירים בנו צמרמורת של...
נכון, גם אני אוהבת את הקטע עם מהללאל והבקשה. אני אוהבת לכעוס עד כלות על דיאילדאן!!!!!!!!!!!!!!!!!
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-5/11/2014 20:49
זה כל היופי בספרים האלה!! אם מיה לא היתה גורמת לנו להיכנס כ"כ לתוך העלילה עם כל התיאורים המפורטים, לא היינו אוהבת את זה באותה רמה..
נשלח ב-5/11/2014 21:04
נכון! אני אוהבת ספרים שמרוב שאני נכנסת לעלילה עולות לי דמעות... (לא מחייב שהם גם יורדות...) ספר, שבו אני לא מתרגשת עד כדי דמעות, לא שווה בעניי! באיסתרק- התרגשתי מהקטע שאיסתרק נכנס לחדר של אביו החולה, וממהללאל את הקטע שמהללאל מרגיש את הכאב שהוא כל הזמן חשב שאביי חבר שלו ופתאום לא, וגם הקטע שבמשפט
או שלא מבינים בספרים!!!