אני פותחת אשכול על הספרים האחרים של מ. קינן.שירו- אשמח אם תוכלי להעתיק לשם את כל התגובות בנושא...
אני אעתיק.כיף לראות אותך כאן. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אין שום בעיה רק שאלתי שאלה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ואני עניתי...והסברתי למה אני מגיבה פעם בשעה:)תוקן על ידי אסתרק ב- 02/01/2014 15:35:22
תוקן על ידי אסתרק ב- 02/01/2014 15:35:22
חחחחמודות אתן...לא לריב:)מי כאן עכשיו?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני! לשעה וחצי בלעה"ר!
ערב טוב!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אסתרק לא ראיתי!! ערב טוב שירו אני פה לכמה דקות כנראה.. נצלו את שהותי:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אסתרק לא ראיתי!!
ערב טוב שירו
אני פה לכמה דקות כנראה.. נצלו את שהותי:)
דרך אגב המבצע הזה תקף עדין של 2 הספרים ב-80 ש"ח וגם ביפה נוף ברחוב עזראאיסתרק בע"ה יגיע אלי עוד שבועים!!!מחכה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מחכות גם. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תודה:)אני יוצאת עוד כמה דקות...חבל, הי'ה כיף.לא נורא.להתראות!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
להתראות! ושיהיה לך לילה נפלא! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.