תודה וגם לך לילה טוב!!!ושבת שלום _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
בוקר טוב!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שבוע טוב ומוצלח! לכולנו!!
שבוע טוב יושיוש! כיף לראות אותך כאן. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שבוע טוב לכולם!!!!!
וואו הההההההה אני לא מאמינה שאני רואה אותך כאן. שבוע טוב! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שבוע טוב לכולם...שירו - אולי את מתנדבת לעשות לנו תקציר על כל פרק?
מה? אי אפשר לתקצר שום פרקים. סתם........אם מישהי אחרת רוצה להתנדב בכיף, אבל אני לא אהיה פנויה עכשיו עד כמעט פורים לעשות כזה דבר. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נטסון אתה חייב לקנות את שני הספרים!!!!! ולקרוא את הכל!!!!!!!המבצע ביפה נוף בב"ב עדיין בתוקף. בדקתיאסתרק - 35מהללאל - 45
לילה טוב לכולכן!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שבוע טוב!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כשאני הולכת את מופיעה, או שמא הפוך? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
את הולכת?? למה?נו ברור, כי באתי:)תישארי קצת בבקשה!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.