צהריים טובים!!!!!!!!
צהרים מצוינים!!:)טוב שבאת...אני צריכה עוד מעט לצאתיום טוב לכולם! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ראית מה זה? השתחררנו היום ואני מחכה לך כבר מרבע ל-2. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אה כן?? ואי ואי!!ואני היום עבדתי צהרים וחיכיתי לך בבוקר:(ועכשיו אני צריכה לצאת!!מקווה לא יותר מחצי שעה בל"ניום טוב!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אויש....... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני פה!!!נחמד לדעת שאני חסרה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כן, עכשיו גם אני פה.את באמת חסרה כשאת לא נמצאת. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
יופי!שתדעי שגם את..בעצם - כל אחת בפני עצמה...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לגמרי! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ערב טוב!!מה שלומך??:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
שירו יש לך תשובה למה ששאלתי כאן?http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=3035449&whichpage=3&forum_id=21217#R_15בתגובה האחרונה _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כבר הגבתי לך שם. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כל הכבוד:)את פה עדין??? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.