אני כאן, ואני רואה שלא ניפגש שוב היום! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני פה.. אם זה עוזר...נשלח מהאנדרואיד שלי
עוזר מאד!!אם לא תעלמי שוב:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני לא יעלם אם יהיה לי מעניין...ונתתי לך רמז ב'מי האיש'..נשלח מהאנדרואיד שלי
שאלתי אותך שאלה...אני מקווה שי'הי'ה לך מענין!!אעבוד בכל המרץ:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני מבינה שאני פה לבדי..האם הבנתי נכון??נשלח מהאנדרואיד שלי
אז הבנתי נכוןלילט פורום יקר!נשלח מהאנדרואיד שלי
לא לא לא!!!אני כאן... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מתי תפסיקו להתכתב בשעות כאלה?????????????????
סליחה יוזבד מה הבעי'ה??? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
בדיוק!נשלח מהאנדרואיד שלי
יוזבד??איפה נעלמת? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ערב טוב/צהריים טובים (לא החלטתי מה עכשיו) לכולם!פוווווווו אני יודעת שאת לא הגבת כאן אבל בכל מקרה כאן אני כותבת לך: ברוכות הבאות לפורום, מאוד מקווה שנראה נוכחות. תבקשי מאחיות שלך גם להיכנס לכאן. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.