ובכן... אין לי מושג איפה שירו... בטח הלכה לישון כי יש לה לימודים.והשבת? הייתה נחמדה ב"ה ומנוחה כזאת..והלילה... לילה טוב! כי אני פורשת ומתכוונת לישון בו..נשלח מהאנדרואיד שלי
אוקי.הבנתי...ב"ה לגבי השבת!! יופי!לגבי הלילה, תראי - זו בקשה הגיונית...אז ליל הטוב, למרות שקשה לי מאד לוותר עליך...ושבוע טוב!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחח כל הכבוד!! אני לא לנצח...:) בכל מקרה, בא לך לענות לי בעוד אשכולות?_________________תוקן על ידי תמרור25 ב- 19/01/2014 01:24:04 הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 19/01/2014 01:24:04
לילה טוב
רשימת חברים בפורום ממלכה במבחן (סדר אקראי) שם החברהצג פרופילהוסף לרשימת החבריםשלח הודעה אישיתשלח דוא"ל לחבראסתרקSHIROH אידיתמרור25 ליסייהיושיוש
נטסון! נחמד שבאת לבקר!זה כדי שאני לא ישאר פה לבד?אגב.. קראת כבר את איסתרק ומהללאל? אתה פשוט מפסיד אם לא!!!!!!!!!!!!נשלח מהאנדרואיד שלי
עדיין לא... ואני לא יודע אם אקרא אי פעם :-)
תיזהר שלא... זה לא ספר רק לבנות. גם בנים נהנים ממנו! מאוד!!נשלח מהאנדרואיד שלי
זה לא ספר רק לבנות אם כי בנים לא יבינו את הדיוקים ולכן יהנו פחות מבנות...
תגידו מה הגילאים של שוכנות הפורום כאן?כולן לומדות בבקרים?אני העובדת היחידה?הבו כבוד
שירו ענתה על כך מתישהוא, נראה לי בברוכים הבאים אולי?היא כתבה משהו כמו בין 15 - 26 אני חושבת... משהו כזה _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
משהו בדיוק כזה.צהריים טובים לכולכם!!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
צהרים טובים!יופי שצדקתי:)רק שלא הלכת... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ערב טוב לכולם!כמה כייף היה להיכנס כשכל כך הרבה אשכולות מעודכנים...אני כאן לשעה. מי עוד כאן?נשלח מהאנדרואיד שלי