שהחיינו וקימנו והגיענו לזמן הזה!!!!!!אני אחרי ה מ ת כ ו נ ת הראשונה ב ת נ ך!!!!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מזל טוב!!!!! איך היה??
מזל טוב! נשלח מהאנדרואיד שלי
לי יש מבחן בלשון ביום ראשון אז אני הולכת ללמוד...
ברוך ה היה ממש קל!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
איזה יופי!!!!! היו שאלות קשורות לדפים שנתתי לך?
לא כ"כ..אבל היה ברוך ה קל:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
יופי!! העיקר שהיה קל!!!
כן ברוך ה...נקווה שהבגרות תהיה קלה ג"כ..:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
סיימתי ללמוד למבחן בלשון!!! לא חשבתי שזה יקרה לעולם!!!
איזה כיף!!המוןןןן בהצלחה!!אנחנו עכשיו צריכות לחשוב על מתמטיקה..מתכונת בשבוע הבא ביום רביעי..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
שבת שלום לכולן!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!