שבוע טוב ומבורך לכולן!!:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
המון מזל טוב רידוש!!השבת קראתי את הספר איסתרק..(החדש..אלא מה:-)ושוב עולה בי התובנה -איזה ספר מדהיםם זה!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מזל טוב לרגל הולדת האחיין!!! :-)
תודה תודהאהמ... אני רואה שיש לך זמן נשלח מהאנדרואיד שלי
חחח... לא ממש...
כוזריתתתת!!! ה' ישמור מה את עושה פה!!!!לא רואים אותך שנים ילדונת!!...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
יעע...אני אוהבת דיונים. עומק.קטע חברתי בעלמא זה נחמד, אבל זה יותר נחמד בחי...אז כשפנ נעלמו קצת הדיונים, נסחפתי לפורם נוסף...נשלח מהאנדרואיד שלי
אז מזל שאני גם בפורום הנוסף נשלח מהאנדרואיד שלי
חחח רידה...רידה תעיד לזכותי באילו שרשורים שם אני בדרך כלל משתתפת.נכון שבעיקר בדיונים וכל המי ער ומה היה לי טוב וחיבוקים וכדומה כמעט ולא?כאילו, תסבירי להן שזה לא אישי בפורום הזה...נשלח מהאנדרואיד שלי
מעידה מעידהלמרות ששם גם אני כמעט לא משתתפת... בגלל שפה זה קטן ואני מכירה את כולן זה אחרת..נשלח מהאנדרואיד שלי
אה, ועוד משהו- פה הבנות יותר חמודות נשלח מהאנדרואיד שלי
טוב, זה כי הן חרדיות נשלח מהאנדרואיד שלי
חחחחחתוך כדי שכתבתי את זה התלבטתי אם להוסיף את זה.. אבל כיוון שזה היה מיועד לכוזרית, חשבתי לכתוב משהו על זה שהרוב פה חבדניקיות...נשלח מהאנדרואיד שלי