היית בגרות לא כ"כ נחמדה.די מכשילה.אבל רוב התשובות שלי היו נכונות(חוץ מ2 סעיפים שלא,אבל הדרך בטוח נכונה כנראה פקשוש בחישוב:-) לפחות הגישו אותי בציון מגן 100:-)
נשלח ב-20/5/2015 22:06
אם את לא תגידי אז זה יישאר אצלי המספר של המשקל שלך...;)
בסדר, שלום וברכה אור! את ממש מכניסה פה אור לפורום! בואי ספרי לנו קצת על עצמך, אהממ, בעצם, בואי לאשכול 'ברוכים הבאים' שנעוץ כאן במעלה הפורום ותציגי את עצמך, אם את חבדניקית תגידי, ואם לא אז כבר אמרת. אם את אוהבת לצייר אז תציירי ויש כאן אשכול בשביל זה, אם את אוהבת לחבר שירים וכו', אז יש כאן אשכול מוזנח אחד שאחרי שזכיתי בו שכחו אותו מפחד שאזכה בו שוב. אם את אוהבת שטויות אז תתפללי שלרידה יהיה מבחן ושאני לא אהיה ברוגז איתה בדיוק. עוד משהו?
נשלח ב-20/5/2015 22:22
אור היקרה! אני מפחדת שתקנאי בי! אבל רק שתדעי שהקבלת פנים שאני קיבלתי הייתה יפה לאין שיעור!!! מה לעשות? זה עניין של מזל ושל תזמון. את יכולה לערער לבג''ץ. לא נורא- אני אדבר איתם שיתייחסו אלייך יפה לפחות כמו אלי. ביי, מותק!
נשלח ב-20/5/2015 22:24
רבקה! חבל שתקנא סתם! אור, את יכולה להיות רגועה, את רבקה קיבלנו הכי גרוע שאפשר, הבחורה בסיוטים עד עכשיו, כנראה שזה קרה בתקופת מבחנים של רידה + ברוגז שלי, אה, סליחה, לא ברוגז, אף פעם לא היינו ברוגז. (חוץ מהקטע הזה רידה....) (בלי לשכוח את הסוגריים...)
נשלח ב-20/5/2015 22:25
אוי רבקה רבקה, את עוד זוכרת לנו את זה?
והרי בדיוק באנו להראות שחזרנו בתשובה שלימה!
אור, אל תיבהלי אם בהתחלה את לא מבינה כלום ממה שהולך פה.. זה קורה לכל החדשות...