אוי לא אסתרק! את לא יודעת לאיזה התקף לב גרמת לי עכשיו...!! הייתי ב ט ו ח ה שאת חבדניקית ועכשיו גיליתי שאת מזויפת...!!.
מיילא 770 אני הייתי מבינה אבל 5700???? זה זיוף אמיתי!!! בתור חבניקית הייתי מצפה שתחכי עוד 6 הודעות... הלא-5776 זהו מניין "ופרצת"!!!....
אני דורשת שתעשי חשבון נפש עם עצמך ומהר!!
עכשיו כמו שמיכל לויטין אמרה בסרטון ההוא ששלחתי לך תני לי להחזיר את הדופק... ועד אז אין לך רשות לדבר עם הוד מעלתי....
על החתום. מהללו. מנהלת המשנה. ( אני כמובן מיניתי את עצמי... אלה מה?! אחרי לילה שלם עם רידה גם לי נדפק משהו לא רק לה... ! [חבל שאין כאן את האייקון הזחוח ההוא מהוויבר .... בול מתאים פה....!])
אוי לא אסתרק! את לא יודעת לאיזה התקף לב גרמת לי עכשיו...!! הייתי ב ט ו ח ה שאת חבדניקית ועכשיו גיליתי שאת מזויפת...!!.
מיילא 770 אני הייתי מבינה אבל 5700???? זה זיוף אמיתי!!! בתור חבניקית הייתי מצפה שתחכי עוד 6 הודעות... הלא-5776 זהו מניין "ופרצת"!!!....
אני דורשת שתעשי חשבון נפש עם עצמך ומהר!!
עכשיו כמו שמיכל לויטין אמרה בסרטון ההוא ששלחתי לך תני לי להחזיר את הדופק... ועד אז אין לך רשות לדבר עם הוד מעלתי....
על החתום. מהללו. מנהלת המשנה. ( אני כמובן מיניתי את עצמי... אלה מה?! אחרי לילה שלם עם רידה גם לי נדפק משהו לא רק לה... ! [חבל שאין כאן את האייקון הזחוח ההוא מהוויבר .... בול מתאים פה....!])
אסתרק, אנחנו מרשות לך להתחיל להכנס מהניק של פאנזי אם זה ממש נצרך... ומהללו, בלי להתעצבן, 5770 זה גם המחיר של הדולר שמה, וגם המספר של רכבת ישראל, אז זה מספר מספיק חשוב...! ורידה, אני שמחה שאת עדיין חיה...
בשביל זה יש סיקור שבמקרה רפרפתי עליו לפני כמה שבועות... ככה שתזכורת יש...
נשלח ב-17/6/2015 15:49
מהלעלעל כתבה:
וגם המספר של רכבת ישראל, אז זה מספר מספיק חשוב...!
רכבת ישראל! את רואה מה שידייך מקלידות!! זהו! אני צדקתי! רידה, גיחלנת אותה לגמרי!! שומו שמיים!! זהו אסתרק, אני פגועה ממך קשות! ככה לשחק ברגשותי?? לעבוד עליי בעיניים שאת חבדניקית ועוד חסידית..!! חבל שלא מיניתי אותך למשפיעה שלי אחרת ממזמן הייתי עולה עלייך!... אני לא מבינה איך לא עליתי על זה עד עכשיו?!... טוב, על כישורי המשחק שלך התוודענו כבר בתחרות האומללה ההיא.... אבל עדיין!! אני דורשת שתפייסי אותי ותמצאי את הדרך לפצות אותי על עוגמת הנפש שגרמת לי!!!..