וואו! יומיים!!! איזה נתק...! אני צריכה לעשות על זה סקר...! טוב, נתחיל אחד אחד... דבר ראשון שמעתי בשורה מסעירה שנוספה עוד חבדצקערית לפורום! מה יהיה איתי? סבוני גם סבבוני (רבקה, למה לזה אין מנגינה בהלל?...) לא משנה, אני מקבלת יפה חדשות, (וגם אם לא אני עושה שידור חוזר...) אז הרי קבלת פני לחדשות: ברוכה הבאה פילאק! (טוב, אותך אני כבר מכירה טיפונת, אממ.. מכירה?... טוב...:) את נשמעת טיפוס שובב, וגם אני רואה שהעדת את זה על עצמך, אז אני חושבת שנצטרך להוציא מודעה משותפת סכנה! זמן חופשה - פילאק ומהלעלעל כאן!... ובתקופת מבחנים של רידה, אז בכללללל....! (יש! רידה...! מבחניםםםם ;) ועכשיו ברוכה הבאה אולהמקאן! איך התרגשתי [מרוגש] [מבסוט] לראות חברה חדשה!! אל תדאגי, אם את מסתדרת עם 769 אז גם אני...:) ואם את חברה של אסתרק, אז אני צריכה להזהר ממ"ש למה היא מספיקה, אבל לא משנה... אה, ועוד משהו, אם השעות שלכן זה הלילה ככה, אז זה בכלל מצוין, למה אותי משום מה הגדירו כמה, ולא רק מהפורום כ'ציפור ליל'... שוין... שיהיה...:) טוב, סיימתי את דרשת ברוכים הבאים שלי?... אסתרק, רוצה גם?... ברוכים הבאים לרגל שובך לפורום המוזנח שרק חיכה לחופש הנכסף שאז תבוא המנהלת ותאכיל אותו במעט אשכולות מוקפצים, כגון 'מן השפה ולחוץ' ששכחתי שאני הקמתי אותו וכמעט והתלהבתי מהרעיון הזה (עד שגיליתי שזה אשכול שלי)... טוב, אני חושבת שבכל זאת אלך להגיב לכל אשכול בנפרד...
תוקן על ידי מהלעלעל ב- 24/06/2015 10:16:02
 |
|
|