באתי להוציא לכן קצת את העיניים... מעללו את באה לעזור לי?
טוב, אז ככה: היתה לי שבת הכי ממלכתית שיכולה להיות....!! התרגשתי ביחד עם מעללו לפגוש את הלה ורנה..! ולמדנו יחד למבחן של ממלכה במבחן אפילו שאנחנו לא באותה כיתה ואין לנו את אותו חומר.... ( אני מתאפקת לא לרשום פה- 'זו רק דעתי', מעללו....)
טוב, אז ככה: היתה לי שבת הכי ממלכתית שיכולה להיות....!! התרגשתי ביחד עם מעללו לפגוש את הלה ורנה..! ולמדנו יחד למבחן של ממלכה במבחן אפילו שאנחנו לא באותה כיתה ואין לנו את אותו חומר.... ( אני מתאפקת לא לרשום פה- 'זו רק דעתי', מעללו....)
באתי לעזור לך... מהללו, איזה כיף היה? אה... נסחפנו רציני שם על הספסל :) אני ישבתי וקראתי 'כפר חב"ד' ועוד איזה עיתון משיחיסטי שכל עמוד חמישי התפוצצתי מצחוק, למה? לא משנה, אתן לא יכולות להבין את זה (חבדניקיות, להחזיק לכן פעם אחת על כל ההסברים שאני מבקשת ואומרים לי 'את לא יכולה להבין את זה'....:) פגשנו את הלה ורנה, בטחחח בחלום, זה שהייתי ממוטטת ודיברתי מתוך שינה זה לא אומר שהן היו שם... הכי כיף היה הפאדיחות של מהללו (כמו אם צריך לצום ביומולדת או לא, אחח...:) וחוץ מזה, שתגידי לאבן היסמין שמה, שיש לנו את אותו חומר למבחן, אפילו שאנחנו לא באותו כיתה, לא ככה היה לנו בבגרויות האחרונות?... את החלומות החסידיים הבעש"ט בהצגה שם חלם, אני משום מה לא... והסטירה בסוף, הגיעה לך בצדק! מה שכן, מהללו... היה מהמם!!! שבוע הבא את באה אלי, ואז עושים מפגש עם רבקה... ;)
נשלח ב-28/6/2015 15:20
אני דווקא יכולה להבין... אני גם צוחקת מעיתונים משיחסטיים בדרך כלל...
באתי לעזור לך... מהללו, איזה כיף היה? אה... נסחפנו רציני שם על הספסל :) אני ישבתי וקראתי 'כפר חב"ד' ועוד איזה עיתון משיחיסטי שכל עמוד חמישי התפוצצתי מצחוק, למה? לא משנה, אתן לא יכולות להבין את זה (חבדניקיות, להחזיק לכן פעם אחת על כל ההסברים שאני מבקשת ואומרים לי 'את לא יכולה להבין את זה'....:) פגשנו את הלה ורנה, בטחחח בחלום, זה שהייתי ממוטטת ודיברתי מתוך שינה זה לא אומר שהן היו שם... הכי כיף היה הפאדיחות של מהללו (כמו אם צריך לצום ביומולדת או לא, אחח...:) וחוץ מזה, שתגידי לאבן היסמין שמה, שיש לנו את אותו חומר למבחן, אפילו שאנחנו לא באותו כיתה, לא ככה היה לנו בבגרויות האחרונות?... את החלומות החסידיים הבעש"ט בהצגה שם חלם, אני משום מה לא... והסטירה בסוף, הגיעה לך בצדק! מה שכן, מהללו... היה מהמם!!! שבוע הבא את באה אלי, ואז עושים מפגש עם רבקה... ;)
בטח כיף! הפאדיחה האמיתית היתה על מה שקרה אחרי הספסל... והיה כיף ממ"ש לישון כשאת קראת את כפר חבד ובית משיח של לפני שבועיים... אגב, חבל שלא ביקשת. של השבוע היה בבית הכנסת הייתי נותנת לך אותו... את באמת לא ראית את הלה ורנה כי דיברת מתוך חלום אבל אחותי זרחה מאושר (או שגם אני הייתי באמצע חלום ודימיינתי את זה?...) ויש משפט כזה שאומר: בנפול.. וכו' ... בטח! גם למילקי יש את אותו חומר למבחן... חוץ מהדיגלון אני מבקשת מעללו. זה נכלל בחלומות החסידיים!.. וואי איזה סטירה עדינה זו היתה! הייתי בטוחה שאת עומדת לתת לי מינימום אגרוף כמו בסרטון ההוא של החסד כל היום... אבל מודה! היא באמת הגיעה לי...! מקבלת אותה באהבה רבה! אבל זה רק בגלל שהיה מדהיםםםם! יאלה מתאים לי!! אז סיכמנו? שבוע הבא? רבקה תתכונני! או שתחכו שתסתיים הקייטנה. ואז אני אהיה שפויה יותר....
רידה, תקנאי! בסדר, בדיוק כמו שלי היה כיף לישון כשראיתי אותך בגיל שנתיים...:) את דמיינת! מה פתאום? מילקי לא עשתה את הבגרות בהבעה...! רציתי, אבל הנהג סגר את הדלת... אני רק צריכה את האישור של רבקה, את פה?..