שבוע טוב ומבורך לכולם!!:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
שבוע טוב! תזכרו לשתות הרבה לקראת מחר...אתם בטח יודעות שזו התלבטות האם לאחל צום קל, כי הרי מטרת הצום היא להקשות עלינו, שכך ניזכר בקושי של היהודים במצור, נזדהה איתם ונתאבל על החורבן...מה שכן, שיהיה צום מועיל. ושלא נצטרך לצום אמן.נשלח מהאנדרואיד שלי
אמן!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
בוקר טוב!!:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
חשבתי שהצום יקפיץ לכאן אנשים..נשלח מהאנדרואיד שלי
כנראה כולן ישנות.. אולה ופילאק נעלמו כבר לפני שבוע.נשלח מהאנדרואיד שלי
כן, עצוב...עד שהתרגשנו איתן...נשלח מהאנדרואיד שלי
אם לא הייתי אחות נחמדה הייתי חופרת לכם כאן כל היום, אבל הלכתי לבקר את אחותי...
עכשיו כשיצא הצום אפשר לצאת מהחורים....נו אסתרק, הצום היה מועיל? מה שבטוח עצוב שהוא נגמר ומשיח עוד לא כאןאגב, יש לי מוזה הערב.... מי באה לחגוג איתי?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מהללו!!!זו אכן את?...
אני בכבודי ובעצמוני!! מה העיניים מעללו? איך חופשתך הנהדרת? היא באמת נהדרת כמו שאומרות השמועות?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
חופשתי נעדרתמישהו ביקש ממני לעשות איזה בורשור בדיוק
בןרשור??מה הפשט?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!