לא הבנתי יש בנות שנמצאות בעוד פורומים? חשבתי שכל אחת יכולה להיות בפורום אחד...
אני אסתרק ומדי פעם גם מהעללו,נמצאות בפורום מיאמי כל אחת יכולה להיות בכמה פורומים שהיא רוצה,אין איזשהי הגבלה על כך.. יש לנו עוד פורום מעניין שנשמח לראותך גם שם,ששמו "תולעי ספרים" שזה על ספרים באופן כללי. ואם את אוהבת מוסיקה יש את פורום "פשוט מוסיקה" שזה על מוסיקה חסידית בכללי (ואת פורום מיאמי כמובן)
יאללה!! זה נשמע כיף! אני ממש אוהבת ספרים אולי אני יצטרף מאוחר יותר... ורידה מה את חרדית? תקשיבו סיבכתם אותי עם כל החרדים והחבדניקים... בוא נעבור לנושא אחר, אני יציע רעייונות אתם תגידו מה בא לכם ונלך לפי הרוב: 1. האם הולך להיות מלחמה בקרוב? 2. תעסוקה לחופש. 3. מה קורה ברחבי העולם? 4. מה קורה עם יוזבד? הוא יצא בקרוב או שסתם רוצים לייבש אותנו? 5. שאלות על איסתרק\דברים שלא מובנים עד הסוף בספר. 6. האם אתן בעד אינטרנט בבית או לא? 7. איזה חג או עונה אתן הכיי אוהבות? ולמי שיש עוד רעיונות אפשר בשמחה...
נשלח ב-6/7/2015 18:57
איזה חמודה את:-) הבעיה שהפורום די רדום לאחרונה(עסוקות הבנות כאן..;-) אז אם אנחנו מעוניינות להועיל למען הפורום נצטרך לקחת על עצמינו כמה פרוייקטים נחמדים מ"קיץ כוזרי".. אז את מוזמנת גם לכתוב משהו
רנה את מותק, ונראה שאת הולכת להעיר כאן ישנים... שימי לב לכמה דברים: 1. כל נושא שלא קשור לספרים ייכתב רק באשכול "שיחה בממלכה" 2. אם יש לך נושא שקשור לממלכה וראוי להייחסות מיוחדת, כדאי לפתוח עליו אשכול בנפרד (לוחצים על כתוב הודעה בדף הראשי של הפורום, איםה שיש את כל האשכולות ברשימה) 3. חלק מהרעיונות שלך כבר בוצעו ויש עליהם אשכולות. את מוזמנת לחפש ולהגיב שם...
מיאמוש אל תדאגי הכנסתי לתכנון לכתוב משהו פשוט אני רוצה לקרוא לפני זה שוב את איסתרק... רידה אני נכנסתי לתולעי ספרים ולא ידעתי באיזה אשכול להגיב כי אם לא יראו שהגבתי אז מה הקטע שאני יגיב ואז לא יגיבו לי ואפשר להגיד שהורש ה.ג.ב נוצר מהמילה להגיב סתאםםם חחח עכשיו ברצינות לא ידעתי איפה להגיב... ורידה אמרנו שאסתרק חבדניקית!! טוב עכשיו באמת בלבלת אותי לגמרי... איסתרק: 1. כתבתי את זה בשיחה בממלכה 2. לגבי אשכול חדש אני צריכה לישון על זה לילה... :) 3. אין לי כוח לקרוא את כל זה... הפצצתם אשכולות בלי עין הרע ;) 4. למה לא להעיר ישנים?? אני צריכה אקשן.... 5. גם את חמודה!
נשלח ב-6/7/2015 19:37
את יכולה להגיב באיזה אשכול שאת רוצה! מחכים לך גם שם:-) מי שמגיבה אחרונה באותו אשכול כתוב השם שלה.