הי חבר'ה!מי כאן עכשיו?
שלום אסתרק!!טוב לראותך כאן!!אני פה לכמה דקות בע"ה... מקסימום חצי שעה _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ערב טוב לכל העולם!!! (למרות שאצלי צהריים )מה קורה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
צהרים טובים!מה נשמע??בואי מהר לפני שאני אלך, שירו!!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הגעתי!מה נשמע כולם? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נראה לי כולן ישנות שנת חורף...אהלן שירו וערב טוב!!!נשלח מהאנדרואיד שלי
ברוך ה'. מה קורה???יפה שפתחת עוד אשכול... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חשבתי שזה יעיר מישהי... אבל לפי איך שזה נראה- לא הצלחתי!מה נשמע שירו? איך עוברים עליך ימים אלו? התגעגעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי
ימים עמוסים להפליא, אני בסמינר כל יום מ-9 עד 5. לכן גם אני לא נמצאת כאן כל כך עכשיו. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אם לא אני- מעניין מה היה גורלו של הפורום! נשלח מהאנדרואיד שלי
מעדיפה לא לחשוב על זה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חשבתי שתודי על קיומינשלח מהאנדרואיד שלי
נראה לה שזה ההודאה הכי גדולה שקיימת, לא? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.