תזכירי לי על מה?
לא דירוג שידרוג וואו הראש שלי ממש לא עובד.האתר של הספרים הדיגיטאלים. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מה הקשר בין מה למה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
בין תמרור לבתשכה? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אין קשר זה רק הראש שלי שמבולגן.תביני חופש של שלשה ימים ולאחר מכן כל יום בבית של חברה שלי עזרתי לה עם ה-4 פיצקאלאך שלה בקיצור היה שמח. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כל הכבוד!! אשריךאם זה ככה אז מחול לך:)תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2013 02:22:46 הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2013 02:22:46
בעזרת ה' בסביבות 8 בערב היום. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ב"ה...מצויןכל הכבוד!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הממלכה רדומה היום לחלוטין...
חברה! הייתי מציעה שאת החתימות שלכם תעשו בכתב יותר קטן... רואים את החתימה יותר מאת התוכן של התגובות! וזה מעצבן!
הבנתי...לבינתים אני לא אחתום... עד שנתקן את זה...מתי? רק ה' יודע...
תודה ועכשיו תור בתשכה...תוקן על ידי אסתרק ב- 19/12/2013 14:00:10
תוקן על ידי אסתרק ב- 19/12/2013 14:00:10