שירו תתעוררי!!את בפורום:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אבל אין לי כח!!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחחחמה קורה שירו?התכוונתי לומר לך שעד שאת באה לפורום את צריכה לשים פרצוף שמח!יש לך מושג כמה אנחנו שמחות שבאת?ברוכה הבאה למנהלת הפורום:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חן חן לך. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ערב טוב לכל בית ישראל!!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ערב מצויין!
אוף... אף אחד לא היה כשהייתי :-(שבת שלום לכולם!!
אסתרק!!!איך פיספסנו אותך?ערב טוב ושבת שלום!!!מי כאן??יושיוש אולי?:)שירו? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
שירו כאן! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שירו!!כל הכבוד!!!!!!יושיוש עסוקה כנראה...מה נשמע?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כל הכבוד?ברוך ה' הודו לה' כי טוב! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
בטח כל הכבוד!!שאת מוצאת זמן לבוא לפורום הנידח הזה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.