השבת קראתי את מהללאל מהאמצע.ספר מרתק מהמם מרגש!!הכל ביחד. ..מאיה פשוט אדירה!כשאת קוראת את זה בפעם החמישית זה כמו בפעם הראשונה. .. )מכירים את זה כשאת מרגישה תקווה גדולה למשהו שאת יודעת שבסוף לא יקרה?זה מה שהרגשתי כשאסרו את אביי-אליהו..אוף:(
ברוכה הבאה מיאמוש! איזה כיף לך!! אני עשיתי את זה שבוע שעבר, נראה לי שבאמת יש לי כמה אשכוליות (ותיקות, נראה אתכן מזהות מאיפה המילה:) להקפיץ פה... בטח, גם בנקרת באטר, וגם עם אליהו, הסוף ידוע מראש, ועדיין.. מן תקווה כזאת אומרת שאולי הפעם משו ישתנה...:)
אוו..חוויה מדהימה מאין כמוה! מאוד רציתי להכנס לספר ולהיות הלה. לא יודעת למה:-) (או שכן.מלכה,בלי דאגות וצרות(יחסית..בהשוואה לליאה למשל..מאוד הזדהיתי איתה,המסכנה...) ואגב, באמת 99 אחוז ששלוואן עורק לאסתרק לדעתי.אולי גם פאר.. אחחח..ממלכה שאת רק רוצה להכנס לתוכה,לשקוע לתוך איזה ספה נוחה בחדר רחב ידיים. או לחילופין,להכנס לגינת ארמון המטופחת ולטייל באוויר הצח והנקי.. מה שמפריע לכל האופריה, זה רק יוסף דיאלידאן שמוטב שלא נברא.
נשלח ב-19/9/2015 22:55
ואם לא היה נברא, לא היה ספר, ואם לא היה ספר, אז לא הייתה פה ממלכה, ולא הייתי מכירה אותך, וככה לא היה מי שיישן לי על המיטה בלי מצעים סתאם...:))
נשלח ב-19/9/2015 22:58
מה שנכון נכון. אבל כן היו מצעים על המיטה! בצבע ירוק.
אוו..חוויה מדהימה מאין כמוה! מאוד רציתי להכנס לספר ולהיות הלה. לא יודעת למה:-) (או שכן.מלכה,בלי דאגות וצרות(יחסית..בהשוואה לליאה למשל..מאוד הזדהיתי איתה,המסכנה...) ואגב, באמת 99 אחוז ששלוואן עורק לאסתרק לדעתי.אולי גם פאר.. אחחח..ממלכה שאת רק רוצה להכנס לתוכה,לשקוע לתוך איזה ספה נוחה בחדר רחב ידיים. או לחילופין,להכנס לגינת ארמון המטופחת ולטייל באוויר הצח והנקי.. מה שמפריע לכל האופריה, זה רק יוסף דיאלידאן שמוטב שלא נברא.
בלי דאגות וצרות?
גדלה בבית של קווארי אכזרי, התחתנה עם מישהו שהיא לא מכירה, נפרדה מבעלה חודש אחרי החתונה בלי לדעת מה יעלה בגורלו, אח"כ כל החיים מלאים במתח ועבודה תמידית. בנוסף שעברו מספר שנים עד שהיא זכתה לילד.
דווקא החיים של ליאה נראים לי דבש ליד החיים של הלה.
הכל יחסי לתקופה שקראתי. הבעיה שהעסיקה אותה היתה יקוואל ה'צומיסטי'.ואחכ כבר היתה הלידה של רעואל הקטן.. נראה שאמא שלה השתדלה לקחת על עצמה את הדאגות (היא זאת שבדקה את המתנות וראתה את המתנה המלחיצה של קאה הי)