למה כזה קשה לכתוב לה התנצלות??. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ש י ר ו!!! איזה הפתעה!!!מסיבות קבלת פנים וזה... נראה לי שנחסוך ממך...התגעגענו ילדה!שניםםםםמה איתך כוכב לכת שכמותך?איך ברקיע השביעי?אפילו כוכב נופל אחד לא קיבלנו ממך...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
גם ילדה גם כוכבים באותה הודעה... אולי נשיר לה 'יומים' כמו שהיא הייתה שרה ליושיוש...
למה נראה לך שאנדב מאורי הזוהר לחשוכים שכאן בארץ???ואגב נראה לי שלך יותר מתאים הכינוי ילדה מאשר לי... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
בטח,יש לה קול של ילדהההה
ובנוסף לכך עוד כמה מאפייני ילדה... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כמו מה?קוקו מקפץ בחתונות?..
ומראה צימוקי להחריד... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לא יעזור לך גברת! עבורי את תשארי ילדה...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
פחחח מי שמדבר על מראה צימוקי!אלה אם כן השמנת!יואו אני יצטרך לראות את זה אם זה קרה...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
עזבי אותה,היא כל היום בדיאטהלא אוכלת שוקולדיםרק עוגיות צ'וקלעד צ'יפס שרופות וסודה..
מסיבת פרידה לשבוע:)אפשר לעשות פה שטויות בנתיים!אתן צריכות לנצל את העובדה ש-אסתרק, מיאמוש ו...מהעללו! לא נמצאות!!בהצלחה לכן!:)
נראה לי שלא נשארו מספיק בנות כדי לעשות שטויות..תהני לך..חג שמח!נשלח מהאנדרואיד שלי
אחרי החגים שמח ובשורות טובות לכל עם ישראל! חורף טוב!נשלח מהאנדרואיד שלי