יווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה זמן לא הייתי פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני החגים החלטי שאני כבר חייבת לקרוא לפחות אחד מהספרים, השגתי את מהללאל, ומאז היסטוריה...... אחותי טוענת שקראתי אותו מאז לפחות שלושים! פעמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו, כשהכל טרי, אני אשתדל קצת יותר להשתתף (למרות שיש לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מבחנים! :( )
יווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה זמן לא הייתי פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני החגים החלטי שאני כבר חייבת לקרוא לפחות אחד מהספרים, השגתי את מהללאל, ומאז היסטוריה...... אחותי טוענת שקראתי אותו מאז לפחות שלושים! פעמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו, כשהכל טרי, אני אשתדל קצת יותר להשתתף (למרות שיש לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מבחנים! :( )
(חחח... איך אני חייבת לשמור על תפקיד המורה:)
נשלח ב-13/10/2015 17:07
אסתרק, הכל בסדר ילדה! ומוריה, שלום גם לך!! ויוזבד- אני לא יודעת אם להתאכזב או לא, כי פעם קיוויתי שיוזבד האמיתי יבוא לפניך, אבל אני ממש לא מתאכזבת שבאת! ברוכה השבה!! (או שפעם ראיתי פה איזה ציטוט של יושיוש 'ברוכה השווה'...:) אם את צריכה עזרה במבחנים, (כמו ניסיון שעשוע אחרי דכאון מבחנים) אנחנו פה בשבילך:)