חנוכהשמחכוזריותיקרות!! חנוכה מאיר, ממלא וזורח שתזכו כולם לקבל את השפע והקדושה מאור הנרות, תאכלו הרבה דברים משמינים, כי כמו שהמחקרים גילו פה בפורום שנה שעברה ואין לי כח להביא לינק, שסופגניות ושות' לא משמינים, מי שאוכל אותן משמין... חג שמח!!!
נשלח ב-7/12/2015 08:56
איזה עיצוב יפה!! כמעט מתחיל להידמות לזה של מהללו...
חנוכהשמחכוזריותיקרות!! חנוכה מאיר, ממלא וזורח שתזכו כולם לקבל את השפע והקדושה מאור הנרות, תאכלו הרבה דברים משמינים, כי כמו שהמחקרים גילו פה בפורום שנה שעברה ואין לי כח להביא לינק, שסופגניות ושות' לא משמינים, מי שאוכל אותן משמין... חג שמח!!!
תודה תודה! ממש מעודד:-( נראה לי כבר קילו אחד בטוח עליתי גם לך!! חנוכה שמח נפלא מאיר וכו' וכו'
נשלח ב-7/12/2015 11:41
אני אכלתי אתמול את הסופגניה הראשונה שלי, שהייתה בצורת ספינג'. ככה שנותר לי עוד לקיים את מצוות החג בסופגניות עם ריבה... יאמי
נשלח ב-7/12/2015 12:03
חנוכה זה רק פעם בשנה..:-) אחכ אני מתחילה שןב דיאטה
לא קשור כמה אני רזה או לא. יש לי בעיות עם כולסטרול...
נשלח ב-7/12/2015 12:34
אוקיי... בתכלס,גם אח"כ מתחרטים על השמן הזה..אנחנו עושים רק סופגניות ולביבות אפויות,טעים ובריא.
נשלח ב-7/12/2015 12:46
שריונה כתבה:
אני מראש לא אוכלת. לא סופגניות. לא לביבות. אוכלת סלט עם שמן זית- ויוצאת ידי חובה לפי שיטת בית הלל ובית שמאי שלפי דעתי לא אכלו סופגניות בכלל.
בטח שהם אכלו!
בית הלל אכלו ביום הראשון של חנוכה סופגניה אחת, ראו שטעים אז ביום השני אכלו שתיים ובשלישי שלוש וכו'. אחרי 8 סופגניות ביום השמיני הם כמעט הקיאו והחליטו להפסיק עם זה. בית שמאי אכלו על היום הראשון 8 סופגניות, ראו שזה יותר מידי, אז ביום השני החליטו לאכול רק 7. ביום השלישי ירדו ל6 וכו'. ככה נגמלו אט אט עד שאחרי 8 ימים יכלו להפסיק לאכול.