מהלעלעל כתבה:הנאום להיום יהיה קצת גחלניקי, הוא בהשראת המשבקית החביבה שלי, השוקולדים והשקשוקה. נמסור היום דבורים נוירואים, נשגובים ומיוחודים במאוד מאוד... בענין העמודים המתרבים, ומהפחד שנגיע לבאג 770 המאיים, אז קודם כל אני מרגיעה ואומרת, אל יאוש בנות, אין שום יאוש בעולם כלל, ולנו יש פה בבאית נפלאה, שתדאג שנדלג על העמוד המאיים הזה. כאילו והוא עמוד קלון ירוק שתלוי בחצר בית הכלא, כמה פגמים באמונה יש בנו, כמה! למה לנו לדאוג מעמוד מאיים וירוק ככזה? אפשר לשבת ולהנות משוקולד כיף כיף (חצי) ולשכוח מדאגות ה 770, אבל בתור רבנית הפורום הנושא הזה ממש מעיק על כתפיי ואפילו אורז של המשבקית לא הרגיע את רוחי, ועל כן הנאום. אז ובכן, הדאגה הזאת לא מועילה, מכיוון שגם מאמינה אני שיש כמה שלאו דווקא מתנגדות שעמוד זה יעמוד ויקום, ואני סומכת על הבבאית שלנו, למרות שהיא שוכחת איך קוראים לאשתו של איסתרק. ואולי נאום מורחב יבוא בהמשך, כי עוד מעט אצטרך לטבול את הכלים במים רותחים להסיר את הטומאה שלהם, ולבדוק את הביצים של השקשוקה. יום טוב לכולן!
אסתרק: כמנהלת המשנה הראשונה של הפורום וכאוהדת באגי 770 במודע, איני יכולה שלא להגיב לנאומה הבנוי לתלפיות של הרעבצן מהלעלעל ה' ישמרה ויחיה חייה. ראשית מדון, אזכיר את הידוע והמפורסם כי גחלניקיות היא מחלה מדבקת ומסוכנה, לפתח רובצת חטאתה, ובתהום נשייה רידתה (X2), עד כישלון בנגיעתה, בטאמענע זאך נכוותה, רעבצן חשובה ואהודה, שחור ולבן לבושה. והריני להצהיר בזאת הבמה כי אכן אין יאוש בעולם כלל, וחסיד צריך להיות מסודר, ויחד כל זאת יצרו את התמהיל המופלא שיצור בקלות באג עסיסי זיבן זיבענציק שכזה, שכל רואיו לא ישבעו מיופיו, וירוצו לפתוח אשכול שיחה חדש כדי לעבדו ולשמרו! ואז מכל עמוד קלון לא יהיה מורא, ירוק יהיה נפלא בחזרה, אל מול החלון יתנוסס בתפארה, ומהלעלעל תאזין בקשב למורה. ופטורה בלא כלום לא אוכל, משום שגם משהו חיובי נעשה אצל הגח"ל, נשטף כל כלי משאריות מאכל, והוחזר כל משחק למקומו המיוחל.
אז לי לא נותר אלא לסכם ולומר, כי אין טוב ויפה כמו מה שכאן נאמר, לא יוכל איש לחלוק על המוגמר.
אשכול שיחה חדש!... עע... אולי ימחקו הודעות ישנות כדי שלא יצטרכו אשכול חדש... מהללו? דעתך?...
תוקן על ידי מהלעלעל ב- 18/12/2015 15:45:58
נשלח ב-19/12/2015 19:07
דעתי ברורה כשמש כיום יאיר! הן עמוד סווען סווענטי מיוחד שכזה ראוי לו שישאר על כנו עוד ימים רבים! אשר על כן הייתי מציעה שבמקום לעבוד כפליים לתושיה ולמחוק הודעה אחר הודעה נפתח אשכל שיחה מחודש ושמו של אשכול זה ישתנה לשם המקודש. ולליבו של כל חבדניק ירגש בראותו איך משמרים את העמוד הלז ותבוא המנוחה והנחלה על הפורום.