לדעתי, הספר הבא שלה זה יהיה העתק הדבק של כל הפורום הזה.
נשלח ב-23/8/2016 00:55
היי לכולם, יש לכם פורום מקסים! ואני התחברתי לבחדרי רק כדי שאוכל להגיב לכן.... אז תמשיכו למרות התגובה של מיה. (ברגישות כמובן). ואחרי הכל יש לה ספרים מקסימים וסוחפים, (אני לא מכירה עוד פורומים כאלה לספרים אחרים) אז כנראה שיש לזה גם מעלות וגם חסרונות.......
נשלח ב-23/8/2016 01:00
ברוכה הבאה, דיאן! איזה כייף שנולדה גם לפורום תינוקת חדשה ;)
מוזמנת להגיב בברוכים הבאים (האשכול הנעוץ למעלה).
נראה על פי השם שלך שגם את סיימת לקרוא את שני הכרכים העבים של יוזבד, אז את מוזמנת להפרות אותנו בדיונים עליו..
אגב, תיקון קל: ברגע שהצטרפת, לא הפורום שלכם, אלא הפורום שלנו :)
אז כן החנות ספרים נפתחה ביום שלישי בחמש ואני בחמש ועשרה הייתי שם לקנות את יוזבד....
גיליתי את הפורום הזה לפני כשבועיים בערך, וזה כזה כייף לגלות שאת לא המוזרה היחידה שלא מסוגלת להניח ספר מידיה ויכולה להבחן עליו בע"פ (זה ברצינות את איסתרק ומהללאל אני באמת יודעת בע"פ ובדקתי את זה)
אני אקרא ככה את יוזבד עוד פעם פעמיים ואשתף אתכן במסקנותיי, אבל נראה לי שהניתוחים שלכם היו די מדויקים וגם אני הרגשתי וחשבתי ככה עליו.
נשלח ב-23/8/2016 01:28
זו תופעת רחבת היקף... ככל שמכירים יותר ויותר אנשים, קולטים עד כמה הספרים האלו שיגעו את העולם :)
אני נראה לי שמהללאל הכי מיוחד. אבל מצד שני כשקראתי בפעם הראשונה את מהללאל אמרתי שהוא לא מתקרב אפילו לאיסתרק, רק אחרי שחזרתי עליו עוד פעם נדלקתי עליו, אז אולי אחרי שאני אקרא שוב את יוזבד אני יותר יאהב אותו דווקא.
נשלח ב-23/8/2016 02:06
היי דיאן! ברוכה הבאה חברה! אז לפני זה קיבלנו אמא לפורום, עכשיו אנחנו מקבלות תינוקת:) באת להשרות לנו פה מנוחה?... ואת מוזמנת לאשכול ברוכים הבאים כמובן לספר קצת על עצמך, אני תאמת טרופת דאגה עליך מה את עושה עם אמא שלך שם לבד? מסתדרת איתך? ומה שלומה באמת?...
שאלה קשה את שואלת פה, מבין שלושת הספרים את מי הכי אהבנו אממ... זה מאד תלוי, כי בכל ספר אהבתי דמויות מסוימות, אבל לעת עתה - מהללאל נשאר האהוב עלי, עוד לא קראתי את יוזבד פעם שניה ואני אעשה את זה בקרוב ממש...