אם הנסיך_רעוא הייתה פה היא הייתה טוענת שהיא רואה את האותיות משיח במקום שמיח.. משעשעות כולכן, פתאום באות לכאן בנות מלפני שנים כולן ביחד וטוענות שמשעמם, עצם זה שאתן פה זה כבר לא משעמם... מזכיר לי את הימים של הפורום פעם, החורף הזה והגשם.. איפה שירו?!.. זאת תהיה חתיכת נוסטלגיה אם היא תכנס לפה... תובאל ודיאן איפה הסתובבתן כזה הרבה זמן?...
נשלח ב-30/11/2016 11:12
מי זה שירו? זהו? הפורום נהפך לז''ל?
נשלח ב-30/11/2016 11:18
חח.. איזו ניקית ישנה שכרגע ישנה (SHIRO) הייתה פה פעם מנהלת של הפורום.. בימים היפים שלו:) ביחד עם אסתרק יושיוש ותמרור ואחר כך רידה ואחר כך אני ההנהלה החליפה פה ידיים הרבה... הוא לא נהפך לז"ל, מה פתאום?!.. הוא פשוט לא מה שהיה פעם... אז - היו אשכולות שקפצו ומפשטים שנכתבו בציפיה ליוזבד, אחר כך הפורום קפא וחיכו לו שיצא, ומהרגע שיצא אנחנו מדברות על הימים של פעם לפני שחיכו לו כמה דיברנו עליו... אממ.. אבסורדי.. מסתבר שזה לא תלוי בכן יצא לא יצא, תלוי בנו כמה אנחנו פעילות וכמה מצב רוח יש לנו לפורום הזה.. וכמה זמן גם.. כי באמת אין לי זמן תמיד.. כרגע יש..
נשלח ב-30/11/2016 14:37
טוב שעכשיו יש לך זמן...... וככה גם אנחנו נהנים. סתם אגב, לאן נעלמה אסתרק? כשאני נכנסתי לפורום היא היתה סופר פעילה.......
נשלח ב-30/11/2016 14:48
יש לה חסימה על הטלפון, אז אין לה כלכך הזדמנויות להכנס..
זמן בין לבין.. נמאס לי לראות דפים ומספרים.. אז מדי פעם עושה תרפיה לדקה..