ועכשיו כשאת פה, מה שלומך?... גדלת? מה בתור נסיך אתה כבר יודע לעשות? אז ככה- שלומי ב"ה מצויין! גדלתי כי כידוע כל אחד גדל כל הזמן, אני משתדל לעשות נחת להורים החמודים שלי, כבר התחלתי לדבר ואפילו הצלחתי לומר לדוד מיכאל ברוך הבא ברור כשהגיע! (בן כמה אני בכלל?)
היי, ברוכים החוזרים..... (וגם הבאים החדשים)
ברכות, הבנתי מאיזה תגובה של מהלעלעל שהספר האחרון בסדרה יהיה מוקדש לך.
האמת בא לי לקפוץ ישר אליו- לדעת מה יהיה הסוף של הממלכה (ו.....פליז שזה לא יהיה שהם חיים באושר ובעושר עד עצם היום הזה........)
נשלח ב-11/12/2016 11:51
יתדה כתב:
הי..
סליחה שנדחפתי באמצע פשוט רק עכשיו ראיתי את הפורום הזה..
איזה תותחיות אתם!! פשוט כיף שיש פורום על הממלכה!!2;2; כל הכבוד.....
ברוכה הבאה!!
נשלח ב-11/12/2016 11:52
חח.. כבר עכשיו בסוף יוזבד הוא קרוב לשורה האחרונה שציינת...
נשלח ב-11/12/2016 12:11
דיאן_ד כתבה:
הנסיך_רעוא כתב:
ועכשיו כשאת פה, מה שלומך?... גדלת? מה בתור נסיך אתה כבר יודע לעשות? אז ככה- שלומי ב"ה מצויין! גדלתי כי כידוע כל אחד גדל כל הזמן, אני משתדל לעשות נחת להורים החמודים שלי, כבר התחלתי לדבר ואפילו הצלחתי לומר לדוד מיכאל ברוך הבא ברור כשהגיע! (בן כמה אני בכלל?)
האמת בא לי לקפוץ ישר אליו- לדעת מה יהיה הסוף של הממלכה (ו.....פליז שזה לא יהיה שהם חיים באושר ובעושר עד עצם היום הזה........)
בטוח שזה לא יהיה חיים באןשר ועושר... וההוכחה- ממלכת כוזר אבדה מן העולם. כך שזה ממש יתאים לה גם למציאות העכשווית.
זה באמת לא סתם, זה מדבריה של הסופרת עצמה.באושר ועושר היא כבר סיימה את יוזבד והתעצבנתי נורא...
נשלח ב-25/12/2016 11:41
חנוכה שמח תושבות כוזר היקרות! אני רואה שאתן מתחילות להתעורר! מה דעתכן לעשות משהו עם הפורום היקר שלנו לכבוד חנוכה?