שלום חברות! אני שמחה מאד מאד לראות איך הפורום פורח גם בלעדינו, כל החברות הוותיקות שהתנדפו מהאיזור לאחרונה.. עלו והצליחו! שימו לב שהאשכול הזה הוא האשכול המתאים לברבורים ושיחות קטנות. חשוב מאד לשמור על הסדר בפורום לנוחותינו.
הייתה לי היום הזדמנות נדירה לקפוץ, לא קורה הרבה בכלל, אז אני כאן בכמה שעות הקרובות אבל אחר כך אעלם לי שוב לזמן ארוך ;) יום טוב לכולן!
נשלח ב-4/7/2017 13:04
ברוכה השבה! מיאמוש- אני יודעת...
נשלח ב-4/7/2017 14:53
אסתרק!!!! תמיד רציתי לפגוש אותך! (ואת רידה!) תבואי הרבה..
נשלח ב-4/7/2017 14:55
נשלח ב-4/7/2017 16:48
אסתרק כתב:
שלום חברות! אני שמחה מאד מאד לראות איך הפורום פורח גם בלעדינו, כל החברות הוותיקות שהתנדפו מהאיזור לאחרונה.. עלו והצליחו! שימו לב שהאשכול הזה הוא האשכול המתאים לברבורים ושיחות קטנות. חשוב מאד לשמור על הסדר בפורום לנוחותינו.
הייתה לי היום הזדמנות נדירה לקפוץ, לא קורה הרבה בכלל, אז אני כאן בכמה שעות הקרובות אבל אחר כך אעלם לי שוב לזמן ארוך ;) יום טוב לכולן!
חבל...
נשלח ב-4/7/2017 17:10
וואי וואי איזה קטע איתך אסתרק... מסתבר שאני עושה לך משו לפעמים...:)
הייתה לי היום הזדמנות נדירה לקפוץ, לא קורה הרבה בכלל, אז אני כאן בכמה שעות הקרובות אבל אחר כך אעלם לי שוב לזמן ארוך ;) יום טוב לכולן! חבל...
מאד!
נשלח ב-5/7/2017 03:20
אסתרק כתב:
איסתרק, אני רואה שהבנת ששובך לפורום מעורר התרגשות עזה בקרב נתינייך ולכן הפגזת אותנו במטר תגובות לחצי שנה הקרובה....
ולעצם העניין, ביוזבד כתוב איפשהו שהמלך איסתרק היה יורד אל העם -לטייל ברחוב פעם בשבוע בערך ( תסלחו לי אם אני לא מדייקת- ככה אני זוכרת...) תלמדי ממנו.....