אני מבינה את מנהלות הפורום היקרות שבאמת רמת הדיונים פה בפורום ירדה מעט. ויותר מזה אני מבינה את הבנות הפעילות בפורום סה"כ הן אלו שכותבות פה כל היום ונכנסות בממוצע של פעם בחצי שעה לראות אם משהו התחדש (זוכרת את עצמי כשגיליתי את הפורום ואם זה היה כשגם רק הייתי מכירה את הספרים והייתי ממש מכורה אליהם אז אני הייתי קצת יותר מאובססית לכתוב פה.......)
בכלאופן, ההודעה על פעילי כוזר לא היתה כ"כ יפה, יש פה בנות שמחכות כבר ממש הרבה זמן להיכנס- וזה לא אני כי אני בכל מקרה לא עומדת בכללים. והודעה כזו אחרי כ"כ הרבה זמן זה ממש לא לעניין......
בקיצור יש בעיה ושני הצדדים צודקים. לדעתי יש פה 2 מסקנות: 1. הפורום חייב מנהלת פעילה, שתיזום דיונים ופתיחת אשכולות ברמה. 2.הבנות הפעילות פה, נסו למצוא רעיונות מקוריים לאשכולות חדשים (כבר עשיתן כמה דברים מקסימים כמו האשכול: דברים שרק רציתי לומר, וכל הקטעי מילואים שנכתבו בכזו רמה גבוהה וכשרון מדהים וגם הקפצה של אשכולות מעניינים מהעבר) אני בטוחה שכאלה דברים גם מנהלות הפורום יאהבו. .......
בהצלחה, ואני תמיד אוהבת להיכנס לפה ולקרוא. אני בדר"כ לא מגיבה כי אין לי סבלנות להתחבר ולהקליד סיסמא וכו. אבל תמיד מעניין וזה בזכותכן :-)
נשלח ב-28/8/2017 06:52
הי דיאן, אני חייבת לומר משהו. לא נכתב שהן לא תכנסנה לפורום פעילי כוזר בכלל, אלא שכרגע הוא נעול , יש בעיה כלשהי שמונעת מההנהלה להכניס בנות חדשות. אני באמת לא מבינה על מה המהומה הגדולה. בע"ה, הבעיה תפתר בקרוב והבנות תקבלנה מה שהובטח. זה ממש לא 'הבטחות שוא'. במקום לגלות אחריות ובגרות ולהאמין במנהלות שמחפשות עבורכן את הפתרון הטוב ביותר- אנחנו מקבלות האשמות. תאמיני לי שגם לנו זה גורם לכאבי ראש לא קטנים. כן, אז תחכו עוד קצת. בגלל זה להגיב בצורה כזאת?(מדברת באופן כללי, לא על תגובתך ספציפית) נשגב מבינתי. מצטערת זה רק מראה את הרמה של הפורום כאן.
זה לא ממנהגי לכתוב בכזאת עוקצנות, אבל ההודעה שלך 'הוציאה אותי מהכלים' ממש. אנחנו יושבות על זה וחושבות על פתרון יעיל. אין צןרך להקפיץ שוב ושוב אשכולות או להרגיש מקופחים.
איך יכול להיות שבמשך 3 ימים אין כל (וקול) תגובת בפורום???
זה משעמם להגיב לאשכולות שהתגובה האחרונה היא לפני שמהללאל יצא!!!
היו ימים פעם, שזה היה הפורום הנצפה!!!
היו לילות עם דיונים עד חצות הלילה, היו אנשים עם אלפי הודעות בפורום... היו ימים, לפני שמהללאל יצא היו ימים... היו.
נשלח ב-11/9/2017 18:33
איך קרה, שנם הוא זה הפורום??? אין לי יותר לאן להגיב, נמאס להגיב לאשכולות מטרום ימי מהללאל (ומהלעלעל)
אין טעם להגיב לעצמי, נכון? עוד מעט יהיה לי כל כך משעמם עד שאצור לי עוד ניק ובניגוד למה שכתבתי לפני שורה, אתכתב עם עצמי.. יש משהי באיזור???
נשלח ב-11/9/2017 21:00
שלום לכם אוהדי ממלכת כוזר המדהימה!!!!!
יוז.להגיד "היו ימים" זו לא חוכמה ולצערינו גם לא עוזר... (כי אם כן אני יזכיר כאן ועכשיו את ימי הזוהר של פורום פרחי מיאמי...) צריך לנסות לשקם ולעורר... (או בלשון מיאמיסטית "חדש ימינו כקדם" (מיאמיסטים-דמיינו את יאיר:)) אבל לדעתי גם אין קטע לפוצץץץץץ את הפורום המדהים הזה באלפי הודעות, שסלחי לי לפעמים (רק לפעמים) הם לא ממש מענינות,ולנסות לשמור על השם הטוב ששריין לעצמו פורום ממלכה מאז שנוסד כפורום עמוק,איכותי ומעניין... סומכת עלייך שתביני למה התכוונתי...
נ.ב הבהרה קטנה: ההודעה הזו לא הופנתה כלפי יוז ספציפית כמובן אלא לגבי רוח הפורום הכללית, ואני מאד מקווה שלא פגעתי במישהו... כי הייתי די חדה... אז באמת סליחה אם כן
נשלח ב-11/9/2017 21:37
דבר ראשון משיחמיד החביבה ברוכה הבאה דבר שני זה נכון מה שאמרת, אבל זה גם קשה לראות פורום מעניין ויפה כל כך(דמייני את פורום מיאמי כך) חס ושלום!!) רדום ושקט כל כך הרבה זמן...
יוז.להגיד "היו ימים" זו לא חוכמה ולצערינו גם לא עוזר... עובדה... 2 הודעות חדשות!!! (כי אם כן אני יזכיר כאן ועכשיו את ימי הזוהר של פורום פרחי מיאמי...) צריך לנסות לשקם ולעורר... (או בלשון מיאמיסטית "חדש ימינו כקדם" (מיאמיסטים-דמיינו את יאיר:)) אבל לדעתי גם אין קטע לפוצץץץץץ את הפורום המדהים הזה באלפי הודעות, שסלחי לי לפעמים (רק לפעמים) הם לא ממש מענינות,ולנסות לשמור על השם הטוב ששריין לעצמו פורום ממלכה מאז שנוסד כפורום עמוק,איכותי ומעניין... אני לא יודעת איך את עובדת, אבל אצלי- זה פשוט מאד: אני מגיבה על על כל התגובות האחרנות. וכיוון שאם בפעם מהבאה שאני אציץ לפורום לא יהיו תגובות- אני אמשיך להגיב לאשכולות יותר ישנים... אם הפורום היה ער את התגובות הייתי כותבת באותם אשכולות... סומכת עלייך שתביני למה התכוונתי...
נ.ב הבהרה קטנה: ההודעה הזו לא הופנתה כלפי יוז ספציפית כמובן אלא לגבי רוח הפורום הכללית, ואני מאד מקווה שלא פגעתי במישהו... כי הייתי די חדה... אז באמת סליחה אם כן