ב"ההכל מצוין...מה איתך?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחח:)על מה הדיון הפעם?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אמממ... אולי: מי נתן בוקס למהלת אסתרק באשכול הפאשלות?
לא מוציאים דברים מהחדר, סיכמנו! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה"חסדים אלוקיים שהוסוו כמהלומות"ממלכה במבחןבעלי לא מטפל ..מה לעשות?זוגות משלנוסקר: מי מצליח לראות את ה'וידיאו' של בח"ח ומי לאבחדרי חרדיםנשים מניחות תפיליןבחדרי חרדיםעיונים ב"אמונה וביטחון" לחזו"אעצור כאן חושבים*** יוסף דיאלידן ***ממלכה במבחןאיסתרק או מהללאלממלכה במבחן<<< סוף ציטוט >>>ממלכה במבחן וזה בגלל הקישור המוטבע שלי.... חח
וואווו! ב"ה!!!!!תראי מה זה!!!יפה יפה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ארבעה אשכולות!!!!וואי! איזה כיף! נשלח מהאנדרואיד שלי
יושית!!אם את פה הכל ברור:)חחח _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הי מה נשמע??? לא הייתי פה שנים... התגעגעתי... עברתי קצת על האשכולות - מקווה שיהיה לי יותר זמן בהמשך. תמשיכו לעשות חיל!!!!תוקן על ידי הההההההההה ב- 26/02/2014 21:14:40
תוקן על ידי הההההההההה ב- 26/02/2014 21:14:40
הההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! (זו צרחה:)מה נשמע?!?!?כמה שהיית חסרה! גם כאן וגם במיאמי!מקווים לראות אותך כאן יותר!
לא! ההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ש ל ו ם ! ! !נשלח מהאנדרואיד שלי
הההההההההה!!ש- לום!!איזה טוב לראות אותך!!!איפה את?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נבהלה מהצרחות פה וברחה. ..נשלח מהאנדרואיד שלי