חחחחחח:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נו, אז תהיי כאן יותר?אני רוצה הבטחה!
ההההההההה - אנחנו מקוות שתבואי יותר...זה הולך להיות קבוע?אמן:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
טוב חברות!שבת שלום לכולם!שנזכה כבר ליום שכולו שבת
אמן ואמן!!בקרוב ממש!!שבת שלוםאסתרק...מה, אין סיכוי לראות אותך עד שבת? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
שבוע טוב לכולם!!וחודש טוב! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חודש שמח:-)
אמן!שבוע טוב גם...מה קורה הפצי?התגעגעתי:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חברות!!צהרים טובים לכולן!!חודש אדר הגיע!!!יש חידות חדשות באשכולות השונים...תגיבו, תרעננו...לא לישון!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ראש חודש טוב!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
אמן!!מה נשמע יושינה?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הכל טוב..מה איתך?נשלח מהאנדרואיד שלי