יוזבדדדדדדדדדדדדד! חששתי שחטפו אותך לאנשהו! כמעט התקשרתי למשטרה!
מה שכן- זה מאוד מאוד מאוד מרגש שבאת! מאוד!
לגבי התעדכנות- תעברי על 8-10 האשכולות שעודכנו לאחרונה, עם דגש על אשכול ה'ה פ ת ע ה !' (שבו מסופר על ראיון ורי מרגש עם האחת והיחידה- מיסיז קינן- שיערך בקרוב!!!)
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נשלח ב-28/4/2014 08:59
אני :)
נשלח ב-28/4/2014 22:40
כל הכבוד!:) חברה, זה פשוט לא הולך ככה... בקרוב ממש בע"ה האיון, אנחנו רוצים לתת, אבל זה תלוי בכם... אז קדימה!! תסתערו, תגיבו... בע"ה, י'הי'ה מענין!
נשלח ב-5/5/2014 21:21
וואו, חברות!! הרבה הרבה הרבה וכו' זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי ממש:) איך היה פה בלעדי;)? טוב... לא אבזבז את זמני בשיחה כשיש לי כמה וכמה אשכולות רציניים יותר לקרוא! ולנסות להגיב! אז... מקווה לקשקש שם דברים משמעותיים להתראות באשכולות נוספים!
נשלח ב-6/5/2014 19:10
שלום וברכה אסתרק! לשאלתך0 ובכן, זה ממש לא פשוט!! עד שרואים אתכן כאן... הפורום שוקע לאיטו במצולות השכחה... וחבל אבל הנה באת... טוב לראותך כאן!!
נשלח ב-9/5/2014 17:20
מתי יוצא יוזבד?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
נשלח ב-10/5/2014 20:47
מתי יוזבד תהיה יותר פעילה בפורום ותוכל לקבל את הראיון שתשובה לשאלתך מחכה שם? מתי? יוז! התגעגעתי! שלום שלום!
שלום לכולם!!! השבת קראתי פעם שניה את אסתרק וגיליתי כל מיני פרטים שלא שמתי לב בקריאה ראשונה.... זה פשוט ספר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב בעז"ה מקווה להיות פעילה בשל כך......
נשלח ב-11/5/2014 13:28
יש לי שאלה חשובה-איך מעלים תמונות לפורום? אני רוצה לפתוח אשכול נחמד:)...
נשלח ב-11/5/2014 16:07
ברוכה הבאה לפורום!
נקווה שתהיי פעילה, יען כי מי שפעיל מקבל צ'ופרים נחמדים בהחלט:) שמחים שבאת!