ברוך ה' הכל בסדר! אי כאן עכשיו עד 6:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבעתי את התאריך הזה לפורום כבר לפני חודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצפה לשיתוף פעולה מלא!
נשלח ב-12/5/2014 15:27
הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הגבתי כבר בכמה פורומים, אני כאן כבר 40 דקות, ואין פה אף אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום!!! אני לא מאמינה שפספסנו אותך, יוזבד! אני כאן עד 5:00... מקווה גם אני לשיתוף פעולה מלא!!
ו... ברוכה הבאה, מיאמוש! מקווה שנהנה ביחד:)
תוקן על ידי אסתרק ב- 12/05/2014 16:34:08
נשלח ב-13/5/2014 23:34
מישהו פה ???
נשלח ב-17/5/2014 22:51
שבוע טוב, ול"ג שמח לכולם מה נשמע, חברה? יש לי תאריכים ממש מענינים, אני יודעת.. פשוט לא מצאתי כמעט זמן בשבוע העמוס הזה לביקורים.. אבל הנה, ב"ה אני פה... מאחלת לכולם ל"ג שמח ומלא אורה ושמחה!! והצלחה. אמן!
נשלח ב-22/5/2014 18:27
היי אתם יודעים שככל שיש יותר אשכולות, הפורום נעשה משעמם יותר? אין לי הסבר לכך, ונא לא לצעוק עלי, אבל גם כשיש לי זמן לקפוץ לכאן, אני עוזבת אחרי 5 דקות. למה? כי הכל כל כך משעמם ושטחי. אני רוצה יותר מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-22/5/2014 18:43
שלוום! מה שלומך?! אפשר באמת להבין אותך, הפורום באמת די רדום לאחרונה. אי אז בעבר, כשהיינו פה כמה חברות באותם שעות בפורום- תמיד היה מה להגיב- אחת ענתה, השנייה הגיבה, דברים השתנו מהר. אנחנו בתפילה שבעז"ה יגדל מס' החברים בפורום ונחזור למצבנו הקודם:) בינתיים, עד שזה יקרה, מוטל עלינו, הרוצים בטובת הפורום, לענות ולהגיב- אפילו בכח!- כדי לתת מקום לאחרים להגיב לנו, וכך ליצור דיונים פורים... בהצלחה לנו:)
נשלח ב-26/5/2014 10:44
מקוה שזה האשכול הנכון, לא מצאתי אשכול מתאים יותר ;)
הערה קטנה אם אפשר: במקרים כאלו ניתן גם לפתוח חדש, אם זה מספיק חשוב...
סתם נקודה מעניינת למחשבה- כשאליהו ומהללאל בורחים מהיער ונפגשים שוב, אליהו בדרך למצוא אישה, ומהללאל אומר לו- חשבת פעם איך מרגיש אדם שיודע שלעולם לא יוכל להתחתן?? בסופו של דבר, אליהו נרצח לפני שהספיק לשאת אישה, ומהללאל- מצא את משפחתו, כבר לא אסופי, והוא יכול להתחתן...
לענין עצמו אני אגיב בע"ה בהודעה אחרת:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 27/05/2014 19:33:15
נשלח ב-26/5/2014 16:47
בית דין חייב לשבת ולהכריע בזה. הגיונית הוא הבן של בסטיאן. השאלה אם דמיון ותליון תקפים מבחינה הלכתית.. יתכן שיזדקקו לעדות של אזורין. אולי אם ידע שהילדים ניצלו, מצבו הנפשי יתייצב מעט והוא יהיה כשיר לעדות.
נשלח ב-27/5/2014 00:48
מחשבה מעניינת, קנז! וגם את כוזרית... סליחה שאני לא מגיבה בפירוט, כי הזמן שלי כאן קצר מאד. אבל אני ממש שמחה לראות את הפורום מתעדכן בכיווני חשיבה חדשים בזכותכן!! אני כאן ימי רביעי בצהריים בד"כ... ניפגש