ברוך ה' המתכונת לא היתה קשה והטקסט היה די מעניין.. המורה שלנו אמרה שצריך להתפלל שהבגרות תהיה קלה כמו המתכונת!!(כי בשנה שעברה הבנתי שהיתה בגרות מאוד קשה ומכשילה)
נשלח ב-9/6/2014 20:47
אני מקנאה בממלכה... הלוואי שבמיאמי היה לנו כל כךךךך הרבה לאן להתפתח! אשריכם תושבי כוזר
ערב טובבבבבבבבבבב חבר'ה!!! התגעגעתי! נותקתי מהאינטרנט בעל כורחי, כי לא היתה פה גלישה... אוי, זה הי'ה קשה... לצערי, הבעי'ה עדין לא תוקנה... ה' יעזור לנו אמן!! מה איתכם?? מה נשמע? לאן נכנסים קודם? הצילו...
אידי אידי!! שכחת את בית הנופש באתיל, בירת כוזר? קנית אותו במיטב כספך! הלא כן? אין צורך להצטנע:)
בכל מקרה - מי כאן? אשמח לדרישות שלום ולקבלות פנים מהסוג האהוב עלי
נשלח ב-9/6/2014 23:17
ת מ ר ו ר 5 2 ! ! !
געגועינו! נראה לי שאנחנו צריכות להכיר אותך לכל החדשות-ישנות כאן, ובעיקר להכיר אותם לך! והנ פרחים לרגל חזרתך
געגועי:) גם לי נראה כך.. איזה קבלת פנים חמה ומתוקה!! כל הכבוד:) אסתרק - עצה.. לאן להיכנס קודם? עם מה להתחיל? קפצתי לפרויקט המילואים... באמת יפה!! מקווה בע"ה להצליח להשתלט על הכל...:) איפה כולן? חשבתי שהפורום פורח...עכשיו אני רואה שהוא בורח
נשלח ב-10/6/2014 18:07
הוי, תמוש, תמוש... ומתי תקפצי פעם נוספת?!
שימו לב, כל החבר'ה! תקעתי את אשכול "פרוייקט מילואים" למעלה, ומעכשיו נעדכן בו כל פעם קישורים לקטעים הכתובים הקיימים. מקווה שזה יהיה אכן נח יותר. אם יש למישו הערות- נשמח לשמוע.
נשלח ב-11/6/2014 14:37
אידי כתב:
אני מקנאה בממלכה... הלוואי שבמיאמי היה לנו כל כךךךך הרבה לאן להתפתח! אשריכם תושבי כוזר
אתן לא צריכות את הרעיונות שלי, יש לכן מספיק :-) כל פרוייקט המילואים הענק והמיוחד, שתמיד יהיה אפשר להמשיך ניתוח עומק לכל דמות. ניתוחי סצנות והשתלשלויות אירועים. עץ היוחסין המדהים שנדלקתי עליו לגמרי (אילו הייתי בקיאה במשפחולוגיה, הייתי יושבת עליו בלי ספק). וזאת רק ההתחלה... במיוחד שהחברות פה משקיעניות אחת אחת. אשריכם וכו'