| נשלח ב-11/12/2013 05:58 |
|
| |
פסטיבל לבנדובסקי השלישי
בס"ד בשבוע הבא יתקיים בע"ה פסטיבל לבנדובסקי השלישי בברלין, בהשתתפות מקהלות מכל רחבי העולם. את ישראל תייצג מקהלת החזנים זמרת-י'ה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 06:24 |
|
| |
מי החזן שבתמונה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 09:50 |
|
| |
חזנות מגוונת
היום יש פסטיבלים לחזנות,חסידות,שירים נפוליטנים,אופרה במצדהתפילה אוטנטית וגם:"הבן יקיר לי "נוסח לבנדובסקי.
ויעשו כולם אגודה אחתלשמח את עם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2013 20:29 |
|
| |
הבן יקיר לי או דובי יקיר לי!?!
|
| נשלח ב-11/12/2013 21:21 |
|
| |
ארבל-החזן שבתמונה הוא לפחות אחד מהחזנים הבאים :דוב הלר / דוב פרקש / דוב קרן / דוב הנדלר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 09:59 |
|
| |
שרגאפייבל
תחשוב טוב יהיה דוב

|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 14:15 |
|
| |
פסטיבל לבנדובסקי
את ישראל תייצג השנה גם מקהלת הגליל העליון בפסטיבל ולא רק מקהלת זמרת קה. בשנה שעברה השתתפו מקהלת "רמתיים" בניצוחו של ריצ'רד שבי ציון ומקהלת ,יקר" בניצוחה של נורית כהן. לפסטיבל הראשון בברלין לפני שנתיים הוזמנה מקהלת החזנים הירושלמית בניצוחו של בנימין גליקמן, והיא פתחה את השער גם למקהלות הנוספות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 23:34 |
|
| |
| יאירפלסר כתב: |  | את ישראל תייצג השנה גם מקהלת הגליל העליון בפסטיבל ולא רק מקהלת זמרת קה. בשנה שעברה השתתפו מקהלת "רמתיים" בניצוחו של ריצ'רד שבי ציון ומקהלת ,יקר" בניצוחה של נורית כהן. לפסטיבל הראשון בברלין לפני שנתיים הוזמנה מקהלת החזנים הירושלמית בניצוחו של בנימין גליקמן, והיא פתחה את השער גם למקהלות הנוספות |
|
מקהלת החזנים "זמרת יה" (ולא "זמרת קה". צדקנות-יתר אין מקומה כאן...) בניצוחו של ד"ר אורי אהרן אמנם אינה היחידה המייצגת את מדינת ישראל בפסטיבל לבנדובסקי השלישי, אך לבטח היא היחידה שתישא שם את נס ירושלים, בירת ישראל הנצחית. גם מקהלת החזנים הירושלמית, שהופיעה בפסטיבל הראשון, עוצבה מבחינה מקצועית על ידי ד"ר אורי אהרן, ששימש מנצחה ומנהלה המוסיקלי כ-15 שנה. עם פרישתו ממנה לפני שבע שנים הקים את מקהלת "זמרת יה" שיצאו לה מוניטין ושמה הולך לפניה בעולם המוסיקה הליטורגית היהודית. בפסטיבל הקרוב תשמיע מקהלת "זמרת יה" שתי יצירות מאת שני מלחינים יהודים ילידי גרמניה ששרדו את אימי השואה - שניהם מוריו המובהקים של ד"ר אורי אהרן: "וקיבצתי אתכם מכל הארצות", מאת דב אלכסנדר ז"ל; ופרק קנ מתהילים, מאת צבי אבני יבדל"א. ברכת הצלחה שלוחה למקהלת "זמרת יה" ולכל הנוטלים חלק בפסטיבל
תוקן על ידי מהולל ב- 12/12/2013 23:35:18
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 23:46 |
|
| |
תיקון טעות
שמו הפרטי של המלחין אלכסנדר הוא חיים ולא דב, כפי שנכתב על ידי בטעות
|
|