כן!אולי תקראי לה באדום ובגדול? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני מוחה!עברתי על הפגישה של מהללאל ואליהו בכלא ואין שם משפט כזה!נשלח מהאנדרואיד שלי
היא אמרה שזה כוונה לא משפט, כם נראה לי. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נכון, זה לא באותן מילים וגם לא אמרו בפירוש.. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
זה רק סיטואציה שלא מתאים בה התבדחויות? תמהני!הציטוט הבא: "גבוה ורחוק"נשלח מהאנדרואיד שלי
זה ציטוט זה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
זה ציטוט זה!נשלח מהאנדרואיד שלי
ממהללאל או מאיסתרק? נשלח מהאנדרואיד שלי
אז הציטוט שלי זה הוא אמר, איסתרק מה זה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לא הבנתי, שירו...ועבור תמרורית זה ממהללונשלח מהאנדרואיד שלי
את אמרת גבוה ורחוק, ואני אמרתי : "אני אמרתי" זאת אומרת איפשהו זה מופיע בספר.ומה איתי לא מתחשבים? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחח שירו בע"ה כשי'הי'ה לי את הספר יוכלו להתחשב בך!! וזה לא שתמיד מתחשבים בי... רק לפעמים ככה זורקים לי כמה עצמות שאני לא אתלונן... הבנת?:) חחחח סתם!! אני צוחקת ובאמת מעריכה את מה שאתן עושות בשבילי:) חחחח אני עוד צוחקת מהבדיחה של עצמי:)_________________ תוקן על ידי תמרור25 ב- 15/01/2014 00:24:33 הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 15/01/2014 00:24:33
חחחח י'תמרור!מה זה הבדיחות האלה באמצע הלילה?נשלח מהאנדרואיד שלי