ממהללאל. כשהוא בכלא אצל הנבל המנובל, ושלוואן מגיע לבקרו.המשפט המלא הוא- 'השתיקה יפה לבריאות. ואני זקוק לבריאות הזו'מקווה שדייקתי. לילה טוב למי שער!!נשלח מהאנדרואיד שלי
דיקת מאוד יושיוש.תורך להציע חידה חדשה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שירו..רק עכשיו אני קולטת שנתת ציטוט ממהללאל... יפה לך!!והנה ציטוטי..."זה ניסיון מסוכן מידי, אני עלול להפסיד הכל.."נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי יושיוש ב- 05/02/2014 17:23:03
תוקן על ידי יושיוש ב- 05/02/2014 17:23:03
יקוואל למהללאל, כשמהללאל מציע לו ללכת לדלילדאן ולזכות באהבתו...
תקשיבי, יוזבד, את ממש תותחית! למדת בעל פה את הספרים שאת יודעת ככה טוב? חשבתי שזה יהיה קשה... נשלח מהאנדרואיד שלי
"תשב ותגעגע מגעגועים"
באותו חלק, נכון?זה מה שמיכאל אמר לו, כשהוא בוכה על כך שהוא לא אהוב על אף אחד חוץ מהשקרן ההוא _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יפה.ומי אמר למי : "כמה נבון אתה".
וואו!!רמז בבקשהמאיזה ספר זה? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
זה היה אימרה צינית? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
זה אולה לטוביה משו... לא זוכרת מתי בדיוק... נשלח מהאנדרואיד שלי
אה נכון!!יפה יושוש _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יושיוש- חידה חדשה!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נראה לי שהיא צריכה קודם לומר מאיפה זה בדיוק... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נכון תמרור, רק שאינני זוכרת... מישהי כן?נשלח מהאנדרואיד שלי