מי אמר למי, ועל מי..נשלח מהאנדרואיד שלי
מגרד לי בקצה המח... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לא אשר, לא דיליאבר וכן למלך..נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי יושיוש ב- 10/02/2014 23:41:26
תוקן על ידי יושיוש ב- 10/02/2014 23:41:26
לא אשר????אז יוסף דיאלידאן? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא...נשלח מהאנדרואיד שלי
אוף:( _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה החזו"א או המופתי של ירושלים?!?!בחדרי חרדים <<< סוף ציטוט >>>ממלכה במבחן הגאון הצעיר ר' ישראל שניאור - מי האיש?ספרים וסופרים _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הרמז הבא מוקדש לתמרור! התשובה לציטוט היתה- "לא מתאים לך **** הרבה שנים עברו מאז..... אי אפשר למנות לקבוצה אחת שני ראשים!"נשלח מהאנדרואיד שלי
אז זה כן על יוסף דיאלידאן!איסתרק אומר לאביו המלך רעואל על המעשה עם יוסף דיאלידאן...נכון? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא!נשלח מהאנדרואיד שלי
ב"ה נזכרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם השי'ירה נכון?? הוספתי אות שי'הי'ה ברור _________________תוקן על ידי תמרור25 ב- 11/02/2014 00:54:06 הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 11/02/2014 00:54:06
נכון! עכשיו פירוט!נשלח מהאנדרואיד שלי
השיחה של המלך רעואל לפני השירה???עם גד בליאטרעל מפקד ההוסטרס...קלידיאס...לא משהו דומה!לא יודעת... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.