אולי אבא הגדול למהללאל?
אולי משהו עם ברכיהו?
תנסו תנסו...אחת התשובות נכונות...פירוט בבקשה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
האמת היא שלא זכור לי המשפט הזה, אלא אחד דומה..: אגמול לך על כך בשלוש עצות... משו כזה. מהללאל לא באיזור.. מצטערת!
יפהאז תחשבי על מה זה יכול להיות אם כן:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
זה איסתרק אומר לברכיהו, כשברכיהו רואה להפתעתו שכל האנשים מהכיכר נמצאים במקום מקורה.נכון?
יפה!!"אינני יודע איך להודות לך.."ואז זה מגיע.תורך!!לא קשה בבקשה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
"הסר דאגה מלבך"מוקדש למהללאל25! (חזרתי לזה)יען כי זה ממהללאל! נשלח מהאנדרואיד שלי
חחחחחחתודה תודה!!ספישל פור מי. אה?:)אהמ...רק רמז בבקשה אם אפשר?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
גם ממהללאל וגם רמז? נסחפת, מהללאל! חחחח סתם...אבל יותר מאוחר.. אוקי? אני מחכה לנסיונות נוספים...נשלח מהאנדרואיד שלי
אהההאוקי...טוב.אני אצטנף לי בפינה ואחכה לטוב..נראה מתי הוא יבוא. מקווה בקרוב! אמן;) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
את יכולה גם לנסות תוך כדי ההצטנפות המדוברת... נשלח מהאנדרואיד שלי
לא מצליחה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.