אמממ...נכון!!!חח זה לא קשה כמו שזה נראה!נשלח מהאנדרואיד שלי
אני מקווה:)זה עם איסתרק משהו? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נכון מלי!כשתחזרי תרחיבי...נשלח מהאנדרואיד שלי
אולי אמא שלו שואלת? או אבא שלו. לרופא?נראה לי... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא....נשלח מהאנדרואיד שלי
זה לרופא?או לבסטיאן _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא לא לא...נשלח מהאנדרואיד שלי
פאנז'י אולי? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא..נשלח מהאנדרואיד שלי
אולה לטובי'ה כשהוא בא למסור לו את החבילה ההיא...מיד אחרי שהוא הסכים לו להיכנסהציטוט השלם: "מה מצבו? הוא יכול לדבר?"יושיוש!!זה הי'ה קשה!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הציטוט הבא:"וגם אתה, ודאי, בוודאי ובוודאי..." _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
היה לך קשה אז את מחזירה בחידה קשה כפליים??לא יפה!נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי יושיוש ב- 02/03/2014 23:52:39
תוקן על ידי יושיוש ב- 02/03/2014 23:52:39
חחחחלא רחוק משלך דווקא:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.