| נשלח ב-12/12/2013 18:24 |
|
| |
האם הגברים הפכו לנשים?
לא יודעת מה איתכן בנות הפורום?!
אבל אני מזמן שמתי לב שהגברים שטבעם ודרכם להיות דרוכים ומפוקסים במטרה, מוצאים את עצמם משחקים ומתבחבשים עם עצמם כאישה בוכיה ורגשנית... ואני מדברת על כך שאת הצעד ליזום, להחליט, לפעול, לחזר ... האישה מצפה שכגבר - יהיה גבר! שאכן יפעל כך.... אך דא עקא, הם הפכו פתאום לנקבות חששניות ולא בטוחות, שכחו לגמרי שעליהם חלה חובת מציאת האבידה, וקיום המצווה הראשונה הכתובה בתורה...
נכון, אישה זו תופעה לא קלה... הן לעולם לא תיזומנה את הטלפון הראשון, או ההודעה הראשונה... הן תכנסנה לוואטסאפ שוב ושוב לראות אם הוא "מחובר", אך מעבר לזה הן לא תצייצנה.. ובפרט "הנראה לאחרונה"- מסגיר אתכם הגברים...
אבל בחיים צריך לפעול ולהחליט- גם אם זה לא... זה לגטימי ומקובל.. אבל תעמוד כמו גבר, תגיד את מה שיש לך להגיד... אין מה לחשוש... מימה אתם פוחדים?? אנו הנשים חזקות יותר מכפי שאתם מתארים לעצמכם...
נשמעת נימת מירמור מדבריי? אולי?? אבל זה יותר מהשלמה של המציאות... שבגילי...(30+) הבחורים הם מוגדרים כבר כאנשים.. לא בחורים! (גם במראה לצערי... מרגישה שאני יוצאת עם ,אבא שלי,..) הם אנשים שהתעייפו, התייאשו, חוו תסכולים, וזה מובן מדוע הם נוהגים כך...ומובן מדוע הם הפכו לדובי קוטב בתרדמת חורף...אך בהחלט לא מצדיק את ההתנהלות הלא ברורה כשזה מגיע לעניין השידוכים.. חברותיי הרווקות שסובבות אותי, נוהגות כולן במחשבה הזו- 'אם זה שלי זה יצא לפועל, ואם לא... אז שיתרחק'... הן לא תעשינה כלום לקרב... כי אנו פועלות לפי סכמות מסוימות ומקובלות- הגבר צריך וכדאי שיעשה את הצעד הראשון... ומכאן והלאה, זה יתנהל כך או אחרת.. אבל שב ואל תעשה עדיף- לא בעניין החיפוש אחר החצי השני.. אלא תעשה... והמאמץ כדאי... כשמלמעלה רואים את ההשתדלות בעניין זה בהחלט יקרב את הישועה..
נכון זה קשה לפעמים? ואני לא אהיה אמפתית בעניין- כי יש דברים שעליכם חלה החובה ועלינו לא- -לשלם על ההזמנה- במלון או בבית קפה.. -להגיע בפגישה ראשונה למקום מגורי הבחורה -אם זה מאוחר בלילה, לדאוג שהבחורה תחזור לביתה בשלום. -וכן, גם להתקשר.. לפני ואחרי הפגישה.. וכו'.... לדעתי....זה ישתלם לכם..
איך אמרה לי מישהי נשואה פעם?! "הגבר מחזר אחרי האישה לפני החתונה, והאישה מחזרת אחרי הגבר כל החיים" אני לא מספיק מבינה את החצי השני של המשפט משום שלא חוויתי נישואין וזוגיות ממושכת... ואולי נראה לי שזה צריך להיות הדדי בנישואין... אבל כן יש דרישה מהאישה - דרישה קודמת לדרישה של הגבר.. תהפכי את בעלך למלך... ואת תהפכי למלכה.. אז אולי לזה הכוונה?
אולי???
אה..ו...עצה שלי....כדאי שגברים ילמדו טוב מה זה נשים? זה מסובך אמנם..אבל קולטים את העניין בסוף.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 19:00 |
|
| |
מה זה אשה? רגש, רגש ורגש.... בכל תנועה או דיבור של הבעל(נשואה) או המשודך(רווקה) היא תדלה ותקלוט אותו אם הוא מקשיב לה, מתעניין בה, מעוניין להיטיב לה, או אוהב אותה במקרה שהם נשואים כבר. גם ברגעים הכי לא צפויים בחיים אישה תמיד תבחן בו את הנקודה הזאת, לדעת מאיזה כאב\רגש הוא מוציא את מילותיו, אם הוא חושב עליה ועל מילוי רצונותיה ב-100% אחוז, אם היא כל החיים בשבילו.
זאת כל תורת הנשים על רגל אחת, ואידך זיל גמור
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 19:35 |
|
| |
הבחורים החרדים מזמן הפכו למפונקים. הם המחוזרים יותר וגם לא מסתכלים עליהם ברחמנות ברגע שעברו את ה22-23 וכמובן מינימום חצי דירה כדי לזכות בילדון מישיבת "מחסה לשפנים" שלא ממש תיקשר אי-פעם עם אשה ובטוח שאוכל וכלים זה משהו שלוקח 5 דקות מקסימום ואפילו החתונה וכל מה שמסביב לא הוא שקובע... פלא שהם הפכו להיות "נשיים"? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 19:49 |
|
| |
אדם. כאישה, לא ירדתי לסוף דעתך במשפט: "ובטוח שאוכל וכלים זה משהו שלוקח 5 דקות מקסימום ואפילו החתונה וכל מה שמסביב לא הוא שקובע...
עם החלק הראשון של המשפט אני מסכימה איתך....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 19:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 23:17 |
|
| |
בגילאי השלשים פלוס הגברים שאת נפגשת איתם הם כאלו: רווקים שלא הצליחו להתחתן עד היום, למרות שנפגשו עם מאות בנות, ומן הסתם יתקשו לעשות מה שדרוש כדי להתחתן גם בעתיד. גרושים שעברו סבל עצום במסגרת של קשר עם אשה, ומן הסתם חוששים מאד מלהכנס בקשר שוב. בעלי תשובה שבאים עם מטען שלהם מהעבר. יש גם יוצאים מן הכלל, כגון אלמנים או גברים שאיך שהוא עדיין בריאים ושלימים, אבל הם מיעוט מבוטל. אז כן, בגילאים האלו, הגברים כבר לא מתנהגים כמו שמצופה מגבר בשנות העשרים, כשהוא עדיין מאמין שהוא יכול לכבוש את כל העולם. אם את באמת רוצה שגבר יתנהג כמו גבר, את חייבת ליצור את המרחב הראוי שהוא יוכל להביע את הגבריות שלו. תשדרי בפגישות שאת נשית, תומכת, מכילה, סובלנית, מבינה, עם אוקיינוס של אהבה להעניק לאדם הנכון. תעשי את זה מספיק פעמים, ואין לי ספק שיגיע גבר שיזהה אותך נכון, ויהיה מוכן שוב לנסות להיות גבר חלומותייך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 23:36 |
|
| |
אדם, זו לא הכללה מעט 'גסה' לומר מה הופך חרדי לגבר?? ומה הופך חילוני לגבר? גבר, זה גבר... והתכונה שלו היא לכבוש... ואני מסכימה איתך שבחורי ישיבות צעירים פחות משופשפים בהרבה מובנים..לכן הם יוצאים עם בנות 18/20 שגם הן עדיין בתוך קליפת הביצה... אך כשאתה פוגש בחורים בני 36- 40.. והם מראים תכונות נשיות.. כמו ציפייה לחיזור מצד האישה בתחילת הקשר, חששנות וחוסר החלטה... אתה תוהה מה הם עשו כל השנים האלה... הרי החיים מחשלים, מלמדים..... אבל מסתבר שלגבר כ"כ קשה להיות רווק.. שבאמת מתעוררת אצלו רגרסיה והוא חוזר לנהוג כילד קטן בחיק אימו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2013 23:38 |
|
| |
ואיך קראת לזה? "מחסה לשפנים"..... ?? אהבתי.......
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:00 |
|
| |
גבר חרדי לא "מתוכנת" לכבוש. אם כבר להיפך, מגיל צעיר הוא מנסה להיות הכי מדובר בישיבה כדי שהשווער העתידי יחזר אחריו.. אצל בחורים מעל השלושים זה כבר לא אמור להיות, אבל לא פירטת איזו רמה של עצמאות יש להם.. (חרדים רווקים מבוגרים לא תמיד עצמאיים מכל מיני סיבות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:08 |
|
| |
אופק. לא הבנתי מכל המלל שכתבת למעלה מה בדיוק מפריע לך. תוכלי לסכם בצורה ברורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:41 |
|
| |
על אותו גל, איכשהו הנשים נהפכו לגבריות... הן המפרנסות, הן המחזרות, הן הקנייניות, והוא מכין ושולח את הילדים בבוקר למוסדות הלימוד. בעיניי, אישה גברית זה הרבה יותר גרוע מגבר נשי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:51 |
|
| |
למה אשה גברית זה רע?? ואני מתכוונת גברית במובן שאת התכוונת מכורח הנסיבות אשה צריכה להיות אחראית על הרבה דברים ולכן היא הופכת להיות "גברית" כביכול מי אמר שאשה צריכה להיות כמו הנסיכה על העדשה? רגישה עדינה ושבירה?! אם היא היתה כזאת הבית היה מתפרק אשה בלבוסטע זה דבר לא רע בכלל לעומת זאת גבר נשי זה הדבר הכי מזעזע שאפשר להיתקל בו!!! כי גבר מטבעו אמור להיות גברי חזק ואחראי וכשהוא הופך להיות לנמושה זה מגעיל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:55 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | על אותו גל, איכשהו הנשים נהפכו לגבריות... הן המפרנסות, הן המחזרות, הן הקנייניות, והוא מכין ושולח את הילדים בבוקר למוסדות הלימוד. בעיניי, אישה גברית זה הרבה יותר גרוע מגבר נשי...נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משפט שמתאים לגבר לאמר, לא לאישה. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:55 |
|
| |
בלבוסטע זה ממש לא גברי... המצב בשטח היום יותר קרוב לאברכים בלעבוסטעים ואישה עובדת בחוץ ומנהלת את ענייני הכספים בבית.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 00:56 |
|
| |
| אורגניסט כתב: |  |
| ה1_ויחידה כתב: |  | על אותו גל, איכשהו הנשים נהפכו לגבריות... הן המפרנסות, הן המחזרות, הן הקנייניות, והוא מכין ושולח את הילדים בבוקר למוסדות הלימוד. בעיניי, אישה גברית זה הרבה יותר גרוע מגבר נשי...נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משפט שמתאים לגבר לאמר, לא לאישה.  |
|
|
|
|
|
|