| נשלח ב-19/12/2013 22:35 |
|
| |
זה לא שלג, אבל זה קשור לסערה. סרטון של רכבת ישראל של פסי הרכבת המוצפים במחלף שפירים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2013 22:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2013 23:06 |
|
| |
והסיפור לסירטונים שהעלה גינגישראלי הוא כך: מנהרות הרכבת בסמוך לנתב"ג הוצפו בשל קריסה של דופן אפיק נחל שפירים העובר מעל מסילת הרכבת. תשתית המסילה והאיתות של רכבת ישראל ספגו מכה קשה לאורך של כ-2 ק"מ ולכל רוחב ועומק המנהרה (כ- 5 מטר).
צוותים של חברת החשמל פועלים לניקוז כמויות המים האדירות, על מנת שיוכלו לתקן את המערכות החשמליות שהוצפו ונפגעו ולהשיב את תנועת הרכבות לסידרה!
צילום: "רפי דלויה"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2013 23:51 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  |
והסיפור לסירטונים שהעלה גינגישראלי הוא כך: מנהרות הרכבת בסמוך לנתב"ג הוצפו בשל קריסה של דופן אפיק נחל שפירים העובר מעל מסילת הרכבת. תשתית המסילה והאיתות של רכבת ישראל ספגו מכה קשה לאורך של כ-2 ק"מ ולכל רוחב ועומק המנהרה (כ- 5 מטר).
צוותים של חברת החשמל פועלים לניקוז כמויות המים האדירות, על מנת שיוכלו לתקן את המערכות החשמליות שהוצפו ונפגעו ולהשיב את תנועת הרכבות לסידרה!
צילום: "רפי דלויה" |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2019 08:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2019 09:03 |
|
| |
אךטובוחסד
| גינגישראלי כתב: |  | |
|
מה ג'ינג'י, יש הפתעות בדרך? ראיתי השבוע אצל בועז דיין, שכל שנה מעז לפרסם תחזית שנתית כולל שגל בהרים, שרשם השנה על סוף ינואר...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2019 03:44 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | אךטובוחסד
| גינגישראלי כתב: |  | |
|
מה ג'ינג'י, יש הפתעות בדרך? ראיתי השבוע אצל בועז דיין, שכל שנה מעז לפרסם תחזית שנתית כולל שגל בהרים, שרשם השנה על סוף ינואר... |
|
למרות שאני פחות אוהב את בועז דיין, דווקא שמעתי היום הימור נוסף ומעניין על סוף ינואר, אך כאמור אלו רק הימורים לטעמי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2019 06:16 |
|
| |
בנתיים הגשם חוזר ויהיה גשום וסוער משלישי ערב. רביעי וחמישי. הפוגה בשישי ושבת. והתחדשות בראשון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|