|
|
| נשלח ב-17/10/2014 14:25 |
|
| |
גם באיסתרק יש רוע: עשהאל נרצח שרה נרצחה רעואל נרצח נקרת בטאר החטיפה של איסתרק ומיכאל אבל הוא חבוי יותר, לא יודעת איך אפשר להגיד על רוע שהוא עדין אבל הרוע בסתרק היה עדין יותר, אולי פחות עם תאור, אולי כי רוב הספר לא היה ידוע מי עומד מאחורי הרוע, לא יודעת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 14:30 |
|
| |
איכשהו דווקא זה נראה יותר אכזרי בעיני. נחש מתחת לקש.. רוע שאתה לא מזהה את מקורו ולא יודע איך להתגונן ממנו. במהללאל אתה לפחות יודע מי רע ומי טוב. ומי בערך. ומי משתדל. ידיעת המחלה חצי תרופה.
(אה, לא שלא נהנתי מהמסתוריות של אסתרק. אני בעד 2 הסגנונות, אבל אם מדברים על רוע..)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 14:55 |
|
| |
כן זה באמת קשה שאתה לא יודע מול מי אתה מתמודד ונלחם אז אולי ההגדרה שבאיסתרק הרוע מוזכר בקצרה ובדרך כלל לאחר מעשה ז"א לא מתואר את רצח עשהאל אלא כתוב שנרצח ע"י חץ ובמהללאל התאורים יותר אמיתיים כאלה התאור על ההתעללות שפילאק עבר עם הצפרניים השבורות והפנים הכוויות והתאור על איך אליהו היה נראה בררררר
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2014 02:00 |
|
| |
הועבר/ הועתק מאשכול "הפאשלות":
|
חחח לא פעם ולא פעמים, תהי'י בטוחה.. אבל מהתחלה הפריע לי שדווקא האדום לאיסתרק.. זה צבע נועז! לא עדין כמו תכלת.. ולמה שדיאלידאן יחתום בתכלת? חצוף!  סתם... לענינינו - דווקא הרבה זמן לא קראתי את ההתחלה.. דווקא שם יש דברים קצת יותר מעצבנים...:( והיום צא לילקרוא... וקלטתי את זה:) _________________
פורום ממלכה במבחן - לא סתם אגדה...
פורום פרחי מיאמי Miami Boys Choir - כי לשירים כאלו אין תחליף...

|
תמרור - אני קראתי כל אחד מהם לפחות 20 פעם ואף פעם הצבע לא תפס אותי רגע אחרי שסיימתי את המשפט... מה זה הדברים הקצת יותר מעצבנים?
| | |
|
|
| מילכהה כתב: |  | תמרור - אני קראתי כל אחד מהם לפחות 20 פעם ואף פעם הצבע לא תפס אותי רגע אחרי שסיימתי את המשפט... מה זה הדברים הקצת יותר מעצבנים? |
|
יו!! גם אני! אבל לא את איסתרק... אותו אני משאירה לבעלי לב חזק יותר משלי:) מהם הדברים הקצת יותר מעצבנים? לא זכור לי משפט כזה...:)_________________
| | |
|
| תמרור25 כתב: |  | חחח לא פעם ולא פעמים, תהי'י בטוחה.. אבל מהתחלה הפריע לי שדווקא האדום לאיסתרק.. זה צבע נועז! לא עדין כמו תכלת.. ולמה שדיאלידאן יחתום בתכלת? חצוף!  סתם... לענינינו - דווקא הרבה זמן לא קראתי את ההתחלה.. דווקא שם יש דברים קצת יותר מעצבנים...:(והיום צא לילקרוא... וקלטתי את זה:) _________________
|
|
| | |
|
למה לאיסתרק צריך לב חזק יותר מאשר למהללאל?
| | |
|
תמרור25 (או מהללאל25 ) לא תעני לי?
| | |
|
אענה אענה.. למה? כי זה סגנון מתוחכם ומצד שני כל כך מתקתק, שגורם לי לקפיצים מעצבנים כל פעם, לא סובלת לקרוא על עוולות.. ווגם לא לחיות אותן:) הי'ה איזה אשכול כזה כמדומני... איסתרק או מהללאל, לא? תקראי שם את דעתי ביתר הרחבה. _________________
| | |
|
| מילכהה כתב: |  | חחח לא פעם ולא פעמים, תהי'י בטוחה.. אבל מהתחלה הפריע לי שדווקא האדום לאיסתרק.. זה צבע נועז! לא עדין כמו תכלת.. ולמה שדיאלידאן יחתום בתכלת? חצוף!  סתם... לענינינו - דווקא הרבה זמן לא קראתי את ההתחלה.. דווקא שם יש דברים קצת יותר מעצבנים...:(והיום צא לילקרוא... וקלטתי את זה:) _________________
|
|
ומהם הדברים המעצבנים?
| | |
|
קראתי את האשכול ההוא זה היה ממש מרתק כי דוקא לדעתי מהללאל הוא האכזרי והקשה ואיסתרק הרבה יותר עדין וזה חמוד שכל מה שיש לך מאיסתרק זה אבא שנותן סתירות...
| | |
|
זה נכון שאיסתרק עדין וממנו יותר לקחתי מסרים, אבל מהללאל ממש יפה! _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאיסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להינות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
| | |
|
מהללאל הוא האכזרי וקשה???????????????????????????????. ודאי שיש בו סצנות ממש מגעילות עד מרושעות, אבל זה לא לקרוא את כל הספר במין מתח פנימי על תככנות.. זה יותר מעצבן אותי ולא נעים לי.. ומה שלא אוהבים - מעבירים דף  אבל באיסתרק אי אפשר כל כך להעביר דף, כל הספר הוא כזה.. כן.. לי זה דווקא עשה סוג של טראומה מהספר:) _________________
| | |
|  | |
ממי, איסתרק או מהללאל? _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאיסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להינות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
| | |
|
תמרורלה! לא נעים לי לומר לך אבל נראה לי שבית המחסה שלנו יכול לעזור במקרה שלך... אנחנו מתמחים בשחרור טראומות השם הפסיכולוגי של המקרה זה פוסט טראומה
| | |
|
חחחחחחח _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאיסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להינות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
| | |
|
מסכימה איתך שיש קטע של מתח באיסתרק איזה אסון יקרה עכשיו ומי האיש הרע בממלכה שגורם לכל הסבל הזה ומה מטרתו אבללללללל אין את התאורים המחליאים על פציעות עם פירוט על הדם והאברים השבורים והקטע של המשפט האכזרי של מהללאל בכלל הקפיץ אותי ועצבן וסגרתי את הספר ממש בהרגשה רעה
| | |
|
איך בני אדם שונים................. בשבילי זה היה הקטע מהיותר טובים בספר!!! (המשפט) _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאיסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להינות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
| |
|
|
|
|
|
|
| | |
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 16:15 |
|
| |
אני קראתי קודם את מהללאל ואחר כך את איסתרק. היה הרבה דברים עיקריים שהבנתי מתוך מהללאל על מה שהיה באיסתרק כמו זה שהם היו בשבי, שהלה בת של קווארי, שאביי הוביל למהפכה ועוד הרבה דברים מה שהיה יפה זה, שכשקראתי את מהללאל, איסתרק היה אצלי דמות מיוחדת של מלך חזק ומיוחד, אדם שכולם רוצים לדמות לו וכמעט מושלם. אחר כך כשקראתי את איסתרק היה יפה לראות שגם איסתרק היה פעם בחור, עם רעיונות (ושגעונות) לא הכי יציב, והיה קשה לי להתרגל אליו כך, אבל זה עשה לי את הדמות שלו הרבה יותר חזקה. אותו דבר גם לגבי המלך רעואל שהוא נראה דמות חכמה ומושלמת בשתי הספרים, ובסיפור שהיא כתבה ליתד נאמן במוסף של סוכות, ראינו שם איך גם הוא יש לו התלבטויות וקשיים, כן גם המלך רעואל היה פעם בחור. מבחינת העלילה אהבתי יותר את מהללאל, אך איסתרק הרבה יותר עמוק ונותן חומר למחשבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 16:33 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | אני קראתי קודם את מהללאל ואחר כך את איסתרק. היה הרבה דברים עיקריים שהבנתי מתוך מהללאל על מה שהיה באיסתרק כמו זה שהם היו בשבי, שהלה בת של קווארי, שאביי הוביל למהפכה ועוד הרבה דברים מה שהיה יפה זה, שכשקראתי את מהללאל, איסתרק היה אצלי דמות מיוחדת של מלך חזק ומיוחד, אדם שכולם רוצים לדמות לו וכמעט מושלם. אחר כך כשקראתי את איסתרק היה יפה לראות שגם איסתרק היה פעם בחור, עם רעיונות (ושגעונות) לא הכי יציב, והיה קשה לי להתרגל אליו כך, אבל זה עשה לי את הדמות שלו הרבה יותר חזקה. אותו דבר גם לגבי המלך רעואל שהוא נראה דמות חכמה ומושלמת בשתי הספרים, ובסיפור שהיא כתבה ליתד נאמן במוסף של סוכות, ראינו שם איך גם הוא יש לו התלבטויות וקשיים, כן גם המלך רעואל היה פעם בחור. מבחינת העלילה אהבתי יותר את מהללאל, אך איסתרק הרבה יותר עמוק ונותן חומר למחשבה. |
|
כנ"ל אני.......... אבל עוד לא החלטתי מה יותר אהבתי...... שתיהם (שניהם? איפה איסתרק?) מהממים!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 19:42 |
|
| |
או שניהם או שתיהן. שתיהם זה שילוב של שניהם ביחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 19:49 |
|
| |
חחח, אופס....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 20:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 21:05 |
|
| |
אהבתי את העלילה של מהללאל, אהבתי את המסר העוצמתי של איסתרק- לא יודעת מה לבחור..... זה כ"כ קשה!!!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 21:09 |
|
| |
אני העדפתי את המסר והעצמה שבאיסתרק, כי עלילה טובה את יכולה למצוא אצל עוד סופרים, ברור שלא באותה רמה אבל ברמה מספיק נאותה, אבל מסר ועצמות אין לאף אחד!!!!
|
| נשלח ב-11/12/2014 21:15 |
|
| |
את צודקת, אבל גם העלילה של מהללאל עוצמתית, לא במסר- בעלילה!!!! והשיא אצלי- מגיע במשפט, שקראתי אותו רק אותו, נראה לי איזה 4 פעמים- 5........ אני כ"כ אוהבת את הקטע הזה, ששווה לי לבחור את מהללאל, רק בשבילו...
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 21:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 21:26 |
|
| |
צודקת, כשחברה שלי שואלת אותי איזה ספר יותר אהבתי אני עונה לך משהו כזה :" איסתרק מהמם, אבל מהללאל מעלף, אבל שתיהם יפים, אבל יותר אהבתי את מהללאל, לא, בעצם את איסתרק........"
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 21:28 |
|
| |
|
|
|