|
|
| נשלח ב-14/1/2014 00:19 |
|
| |
אשריכן:) כל הכבוד!!
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:26 |
|
| |
טוב, לא קראתי את כל האשכול, פרט להודעה הפותחת (וגם קצת אחרי) וזאת שאלת האשלות. גם אצלנו בבית הדעות חלוקות בנושא (ארבע אחיות ואמא שקראו כל מילה בשקיקה, תתארנה לכן איזה מלחמות עולם הולך כשמתווכחים על הנושאים האלו..) אני עדיין לא בטוחה שאני בעצמי החלטתי. מצד אחד, איסתרק הרבה יותר עמוק, פחות דגש על העלילה אבל כתיבה יותר משובחת ומתוחכמת, כתיבה שמסתמכת על האינטלגנציה של הקורא וזה נהדר. מצד שני, מהללאל הרבה יותר קולח, עלילה עליתית ומורכבת שמרתקת אותך כל פעם מחדש אבל עם פחות דגש על אפיון הדמויות כמו שהיה באיסתרק. שורה תחתונה, עם ישאלו אותי איזה ספר לקחת לאי בודד, איסתרק או מהללאל? מהללאל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 13:01 |
|
| |
שלום לך! זה בהחלט מענייין, ולדעתי את צודקת. (אל תשכחי שבמהללאל יש יותר עמודים, כלומר- חומר קריאה רב יותר לאי בודד.........)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 14:24 |
|
| |
נכון!! יפה הגדרת, אבל אני אישית לא אוהבת כתיבה שמסתמכת על האינטלגנצי'ה של הקורא, אלא אם כן יש מילון מונחים בסוף הספר... ומתאים לקינן לעשות זאת:) אהבתי - איזה ספר אני אקח איתי לאי בודד... רעיון טוב לשאול את עצמנו:) יוזבד - חחח:)
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 17:08 |
|
| |
פווווווו אז את אוהבת את מהללאל, אל תקשקשי שאת לא יודעת,
|
| נשלח ב-14/1/2014 17:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 17:25 |
|
| |
משהו כזה.
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 18:26 |
|
| |
יכול להיות... ניתחתן אותה לנתחים... רק הצטרפה!:)
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 18:27 |
|
| |
חחחחחחח
|
| נשלח ב-20/1/2014 19:58 |
|
| |
נו, תמרור - - איסתרק או מהללאל? מה את אומרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 20:30 |
|
| |
וואי איזו שאלה!!! עכשיו אני ממש לא בטוחה בזה:) אבל עדין, אם ישאלו אותי מה אני ממליצה לקרוא - אז את מהללאל קודם!! כי אם יקראו את איסתרק בלי את מהללאל קודם זה יראה להם סתם מריבות ותכים בצורה מגעילה מכדי להעלות על הדעת, אבל אחרי שקוראים את מהללאל, העולם משום מה נראה טהור יותר... אמנם באיסתרק יש יותר מסרים, אבל הם לא כל כך ברורים ומלוטשים כמו במהללאל, שם היא הצליחה להעביר בדיוק את הרגשתה המושלמת, שנותנת אור יותר רך לממלכה כולה, ואיסתרק ממש .מגדיל את הענין הזה, לדעתי
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 22:20 |
|
| |
פירוט יפה! אבל אני ימליץ לקרוא קודם את איסתרק. אלא אם כן זה אדם שיכול להשתעמם פתאום ואז אני יפנה אותו קודם למהללאל- ואחר כך לאיסתרק. אבל אי אפשר בלי! אין על איסתרק!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 22:22 |
|
| |
אסתרק נראה לי שזה פעם ראשונה שאת אומרת את זה.
|
| נשלח ב-20/1/2014 22:27 |
|
| |
אהמ! זה סוג של ירידה עלי?
תמיד חשבתי שאיסתרק הוא משהו מיוחד, עוד לפני שהכרתי את מהללאל. אבל אני פשוט מבינה בהחלט את מי שבוחר במהללאל, מסיבות אחרות, כמו: כתיבה קולחת יותר, עלילה מורכבת יותר וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 22:28 |
|
| |
לא אני לא יורדת עליך בכלל, רק הארתי את עיניך.
|
|