|
|
| נשלח ב-17/12/2013 21:52 |
|
| |
ווווואאאאוווווו תודה רבה נטסון!!!!!!!!!! (איך אתה יודע הכול???) בתשכה - באמת יש לדוד שם קול יפה!!!!!! פערל - שאול שר ביבא ואנוכי לא ידעתי?? באיזה שיר???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2013 22:07 |
|
| |
צודקת סליחה התכוונתי במשיח
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2013 22:08 |
|
| |
אה... שמעת את הקול שלו שהוא שר במחרוזת אנגלית??
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2013 10:56 |
|
| |
נטסון - אשכול מעניין מאוד! יישר כוח.
חברים, שאלות שאינן קשורות במישרין לכותרת האשכול - מתבקשות לעבור אחר כבוד ל"אשכול השאלות הקטנות" ולהיענות שם בכבוד הראוי להן. כך גם באשר לאשכולות אחרים.
לעניין האשכול: ראשית, קול שני הוא דווקא אמנות גדולה, והיא ממש לא נחלתם של מוחלפי הקול. שנית, בהנחה שהמחבר לא התכוון ל"קול שני" בדווקא אלא התכוון לדון על עצם הפרישה או ההישארות במקהלה כשהקול כבר מוחלף, הרי שדעתי היא שגם אם לילד יש עדיין קול סביר - הרי שברגע שהוא התחלף, עליו לעמוד בקשר עם מומחה שיאמר לו ממתי אסור לו לאמץ את הקול. נחום סטארק, כמדומני, דיבר על זה בראיון המפורסם של שירו לו - חצי יובל למיאמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2013 12:34 |
|
| |
| אידי כתב: |  | נטסון - אשכול מעניין מאוד! יישר כוח. תודה אידי ...לעניין האשכול: ראשית, קול שני הוא דווקא אמנות גדולה, והיא ממש לא נחלתם של מוחלפי הקול... כאשר ילד לא שר כמו שהוא תמיד רגיל לשיר ולשמוע בקול ראשון, אז זה קצת עושה לו משהו, כאילו "בשביל מה בכלל אני נשאר עדיין במקהלה"... לאו דווקא שההסברים שזו אומנת גדולה ישכנעו אותו...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 19:36 |
|
| |
שבוע טוב. אם אתם זוכרים את הסערה שפקדה את ישראל לפני כשבוע, והותירה אותנו עדיין המומים, אז הסיבה האמיתית היא בגלל ששרתי בקול השני שלי! ביקום מקביל, במידה והייתי בפרחי מיאמי אין ספק שהייתי פורשת עוד בשיא. כלומר, ברגע שהיה מתחלף לו הקול הייתי עוזבת. א. אני לא ממש אוהבת לשמוע קולות שבזה הרגע התחלפו. הם לא נעימים לי לאוזן בטח לא כשהם מוגדרים עדיין בתוך מקהלת ילדים ולא כיחידים. ב. הייתי רוצה להשאיר רושם טוב. שיזכרו אותי בפריחתי ולא בדעיכתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 19:45 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | שבוע טוב. אם אתם זוכרים את הסערה שפקדה את ישראל לפני כשבוע, והותירה אותנו עדיין המומים, אז הסיבה האמיתית היא בגלל ששרתי בקול השני שלי! חחחחחחחחחחחחחח ביקום מקביל, במידה והייתי בפרחי מיאמי אין ספק שהייתי פורשת עוד בשיא. כלומר, ברגע שהיה מתחלף לו הקול הייתי עוזבת. א. אני לא ממש אוהבת לשמוע קולות שבזה הרגע התחלפו. הם לא נעימים לי לאוזן בטח לא כשהם מוגדרים עדיין בתוך מקהלת ילדים ולא כיחידים. ב. הייתי רוצה להשאיר רושם טוב. שיזכרו אותי בפריחתי ולא בדעיכתי! נקודה למחשבה!
|
|
חיה אהבתי את התגובה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 19:51 |
|
| |
תודה 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 20:30 |
|
| |
למה רואים שצדקת?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 20:39 |
|
| |
ראית את הקליפים של ההופעה האחרונה - ח"י ח"י??? הקול שלו כמעט לא השתנה!!!!!!!!!! נשאר יפהפה כמקודם!! בלי עין הרע:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 20:41 |
|
| |
אל תשכחי שעכשיו זה אחרי שהקול השתנה, בדרך כלל כשילד נמצא במקהלה ועובר לקול שני זה כשהקול מתחלף עכשיו זה עוד לא סיים להתחלף.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 21:16 |
|
| |
מה עוד לא סיים להתחלף? כבר 5 שנים הוא בתהליך התחלפות? וכן, אני הייתי פורשת עם כל הצער והכאב אחרי רווח.. אין ספק שיש לו קול יפה, אבל לדעתי הקול לא מתאים לפרחי מיאמי. יש לו כבר קול של בוגר, לא של ילד! בתור עצמאי זה נפלא!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 21:17 |
|
| |
מה חמש שנים בהתחלפות? לא דיברתי על שאול כיום אלא על סולן דאז.
|
|
|
|
|