|
|
| נשלח ב-22/12/2013 18:17 |
|
| |
אידי בהחלט צודקת בכך שקול שני זו אומנות נפלאה, ולדעתי - את זה יכול להיות שרק מי שבמקהלה כבר כמה שנים יוכל לעשות זאת בצורה יפה באמת ולא סתם זיוף...אולי אפילו לא זיוף אבל לא מדויק והרמוני כמו שבוגר יודע... מה דעתכן?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 18:20 |
|
| |
אני בתור אוהדת של יאיר הייתי מעדיפה שישאר כמה שיותר זמן..(וגם בתור אחד שהחזיק" (ודיויד הרשקוביץ ועוד כמה) את המקהלה בדורו..),אחרי שהתחלף לו הקול, לדעתי,עדיין אפשר להשאיר אותם בתור קולות שניים בוגרים יותר.וד.א,כשמתחלף להם הקול ירחמיאל אומר להם להתראות מהמקהלה??(כי זה נראה שמצידו שישארו כמה שיותר זמן(כמו במקרה של יאיר ודיויד,-שכמו שאמרתי,אין לי התנגדות שישארו....)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 21:11 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | אידי בהחלט צודקת בכך שקול שני זו אומנות נפלאה, ולדעתי - את זה יכול להיות שרק מי שבמקהלה כבר כמה שנים יוכל לעשות זאת בצורה יפה באמת ולא סתם זיוף...אולי אפילו לא זיוף אבל לא מדויק והרמוני כמו שבוגר יודע... מה דעתכן?:) דעתי היא שאתן טועות ובגדול!בזמן של התחלפות הקול אין לבן אדם אפשרות כזאת של אי זיוף ואני יביא לדבריי הוכחה חיה מארי רוזנר ושאול אלסון-http://שרתכשר.co.il/7b9 פה שאול מזייף ויש לי עוד קישור שארי רוזנר מזייף אבל אביא לכם אותו יותר מאוחר כי אני צריכה לצאת! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 23:05 |
|
| |
| netson כתב: |  | שאלת המיליון דולר היא, האם היית שמה לב את בעצמך שיש לך שינוי בקול שמצריך פרישה?... |
|
הכל עיניין של מודעות עצמית! אם אתה מכיר את עצמך טוב אתה צריך להבחין בשינויים הפנימיים שהקול עובר. עוד לפני שמכולם מרגישים. תמיד יש תסמינים פנימיים לפני שינוי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 23:23 |
|
| |
זה את אומרת היום. השאלה אם לפני 10 שנים ידעת מה זה "מודעות עצמית"?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 23:33 |
|
| |
המודעות עצמית פה היא לקול, לגוף.. לא לשאיפות ולמטרות שלי בחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 23:47 |
|
| |
זה לא קשור. ילדים בגיל הזה עדיין לא בשלים להחליט החלטות כאלו. או שבעצם היום...הכל יכול להיות...
תוקן על ידי netson ב- 22/12/2013 23:52:08
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 23:51 |
|
| |
לא דברנו על החלטה, דברנו על מודעות. יכול להיות שהם מודעים שהקול השתנה אבל לא פורשים מהסיבה שהם עדיין חושבים שהם מתאימים (למרות השינוי הקולי שהם חווים) או שהם מחכים שירחמיאל יעשה זאת. וכמו שאתה אומר, הילדים של היום...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:11 |
|
| |
בתשכה - אוצר!!!:) אבל בינינו, מדברים על בד"כ!! גם לנגנים הכי מוכשרים קורים לצערנו זיופים ח"ו:) אני מדברת על הבד"כ!!! בכל מקרה, זה אכן אוצר לשמוע סוף סוף את שאול אלסון מזיף!! שאני אעקוב - זה ממש בהתחלה נכון?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:25 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | אידי בהחלט צודקת בכך שקול שני זו אומנות נפלאה, ולדעתי - את זה יכול להיות שרק מי שבמקהלה כבר כמה שנים יוכל לעשות זאת בצורה יפה באמת ולא סתם זיוף...אולי אפילו לא זיוף אבל לא מדויק והרמוני כמו שבוגר יודע... מה דעתכן?:) דעתי היא שאתן טועות ובגדול!בזמן של התחלפות הקול אין לבן אדם אפשרות כזאת של אי זיוף ואני יביא לדבריי הוכחה חיה מארי רוזנר ושאול אלסון-http://שרתכשר.co.il/7b9 פה שאול מזייף ויש לי עוד קישור שארי רוזנר מזייף אבל אביא לכם אותו יותר מאוחר כי אני צריכה לצאת! |
|
בתשכה יש כזה מושג של עיבוד מכוון. תקראי לזה זיוף מכוון. זה לא קשור. איך שהם מתאמנים כך הם בהופעה. לא שהוא "זייף" בכוונה. תמיד עושים שיוניים קלים בשירים. רוצה דוגמא הנה: כנסי לגוגל והעתיקי את המשפט הבא MBC Soloist Sings At Wedding - MahNishmah.com ולחצי על התוצאה הראשונה. תראי איך דוד פרלמן (בדקה ה- 4:49)מסיים את הבית הראשון בשיר "מהרה"(לפני הפזמון) בקול גבוה. מצד אחד זה זיוף מהמקור, אבל מצד שני זה חידוש מרענן בשיר...
תוקן על ידי netson ב- 23/12/2013 00:29:22
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:27 |
|
| |
זה נקרא לקחת את השיר למקום שלך... לפעמים זה יוצא מוצלח ולפעמים פחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:30 |
|
| |
חיה- מה שלא יהיה, זה לא זיוף מכוון, ולכך אני חותר שתבינו...
תוקן על ידי netson ב- 23/12/2013 00:30:17
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:33 |
|
| |
אי אפשר לדעת.. לי דווקא זה היה נשמע שהקול שלו קצת רעד לו. אבל אי אפשר לדעת! זה לא זיוף בהכרח כי הוא שר תו קיים. (לא שהוא המציא איזשהו תו חדש- וזייף)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:34 |
|
| |
מי? שאול או אהרון הלל?
|
|
|
|