באשכול סרטונים על ילדי מיאמי-לכי לעמוד-25 שמה יש את זה-
מפתח סרטונים והורדות- חלק רביעי. מפתחות
ואז יש 3 מפתחות תלחצי על המפתח השלישי ואז יש לך את זה-
סיכום ביניים חלק ג' - מפתח סרטונים והורדות זמינות
רדי קצת למטה ואז את רואה את זה-
הורדות זמינות
תלחצי על-מבחר הורדות וזה יביא אותך לשורת סרטונים שההההה העלתה!
נשלח ב-23/12/2013 22:49
בתשכה - שמתי קישור ישיר בעמוד הקודם...
נשלח ב-23/12/2013 22:52
אה!אופס!לא ראיתי את זה!חחח
נשלח ב-24/12/2013 00:43
ההה - נכון, סליחה... באותה פעם שהבאת אני הורדתי חלק ואח"כ זה נעלם לי, חיפשתי אותו כמה פעמים ולא מצאתי. הנה עכשיו. תודה רבה!:) ובתשכה - תודה רבה על כל ההשקעה!!!:)
נשלח ב-25/12/2013 18:56
בתשכה וההההה תודה על הסרטונים שאת חלקם הכרתי וחלקם לא. ולך בתשכה בפרט על הפירוט. הסרטונים שהם עם העניבות האדומות והחולצות שחור צהוב אני חושבת זה ממיאמי 30 לא? כי מצד אחד שאול וארי ויגאל ועוד כמה נמצאים מצד שני כבר יש שם את החדשים. ואני ממש התרגשתי לראותם זה פעם ראשונה שאני רואה סרטונים מאותה ההופעה. בקשר לסרטון שהם באולם העגול מתקופת רווח, הסולו של יוסי שיק-אחת שאלתי, ואח"כ שאול אלסון מצטרף בקול נמוך מטריף!!!
בקשר לזיופים שדיברת עליהם בתשכה, שאול לטעמי לא מזייף שם(אף פעם לא שמעתי אותו מזייף) אני גם חושבת שזה בגלל התחלפות הקול. אם כבר לארי יש זיוף שם, ובכלל הוא זייף המון..
נשלח ב-26/12/2013 23:36
אני מרגישה שזה קצת מכוער מצידי להתעלם מהדיון עצמו, אבל זהו כבר לא אנמק את עצמי.. כי אתם יודעם לבד מה אני רוצה לומר... בכל אופן, הבנתי שיש כאן כמה סרטונים הסטוריים שפספסתי. את כל ההעלאות האחרונות לא טרחתי להוריד מאותה סיבה שאני לא מנמקת את עצמי... ;)
וגם כי לא באמת מענינות אותי כל התקופות והסולואים שהיו במקהלה לאורך השנים..
אשמח לקבל הכוונה לקישור ספציפי ביותר,לשירים שמנתה פרעל בהודעה מעלי...
כי הבטחתי לעצמי שאני חייבת לשמוע את שאול מזייף פעם אחת...
http://שרתכשר.co.il/7b3 - לא כל הסרטונים פה הם הסרטונים בהם הוא מזייף אבל בחלק מהסרטונים הוא שר במופע של מיאמי 27!!!!בתחילת תקופתו במקהלה!!
נשלח ב-26/12/2013 23:45
לבבית30 כתב:
וואו תודה בתשכי על הזריזות והנכונות!
בכיף!למעריצה מושבעת כמוך-אי אפשר לתת לך לחכות!!
נשלח ב-27/12/2013 00:05
אה...תודה אבל חלק מהם אני מכירה לא מכאן, היה לי את זה מהפורום באנגלית...
התכוונתי להופעה מתקופת רווח- השיר אחת שאלתי וממיאמי 30, שציינו כאן.
ואגב, לגבי ההערצה.. לא נדון בזה עכשיו אבל אל תתחצפי בבקשה! ;)
נשלח ב-27/12/2013 00:10
יש לך את הכתובת של הפורום באנגלית????? לבבית?? אילו עוד אוצרות את מחביאה בכובע??? את מחרוזת אנגלית ראית??? כדאי לך, לדעתי:)
נשלח ב-27/12/2013 00:12
לבבית30 כתב:
אה...תודה אבל חלק מהם אני מכירה לא מכאן, היה לי את זה מהפורום באנגלית...
התכוונתי להופעה מתקופת רווח- השיר אחת שאלתי וממיאמי 30, שציינו כאן.
ואגב, לגבי ההערצה.. לא נדון בזה עכשיו אבל אל תתחצפי בבקשה! ;)חלילה!כמדומני שלא הבנת אותי נכון!אין לי בעיה שאת מעריצה אותו!ההפך ההפך אני בעצמי מעריצה אותו אם כי לא במקום הראשון אבל לפחות במקום השלישי...