תודה, תוקן.. כתבתי לפי המגיבים לאחרונה בערך פשוט..
נ.ב. בכבוד, מוזמן לפתוח.. P=
נשלח ב-19/12/2013 17:31
רגע, זה כולם? הממ חשבתי שאנחנו קצת יותר. מעורר שחר,ליטאי613, הספרדי, אינסופית, תותי2, בטוח יש עוד שלא שמנו... מעניין מי באמת מאחורי הניקים...
נשלח ב-19/12/2013 17:43
חחחח אין מישהו שאני רוצה בשלב זה (ב"ה בקשר רציני... מקווה בקרוב לבשר בשורות טובות...)
יאללה לעבודה... (מפשילה שרוולים...)
נשלח ב-19/12/2013 18:19
פשוט_וטוב כתב:
הממ זה רעיון מעניין אבל העיקרון בפורום הזה זה האנונימיות לא? אחרי שיפגשו הלך הרעיון החופשי להביע דעה כי אתה לחוץ מה ההוא יחשוב על מה שכתבת...
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 19/12/2013 16:57:05
לדעתי זה יכול לעזור... זה תמיד פאדיחה להפגש עם מישהו שיכול להיות אח"כ ידע עליך כל מיני דברים.... ומי שיודע/ת שיחשיש אותו/ה אח"כ להביע דעה בחופשיות- שלא יתן לי פרטים ;-) באופן אישי- היה לי קשר עם בחור מפורום מסויים, ב"ה הקשר לא הצליח (חידשנו פעמיים+הציעו לי אותו עוד הרבה פעמים ולא הכרנו דרך הפורום), וממש לא אכפת לי שרואה מה אני כותבת וכו, ורואה אותו דבר גם עליו...
נשלח ב-19/12/2013 18:26
תתחילי למפות את כולם לפי קטגוריות של גיל, עדה, רמה דתית, וכו'. בהצלחה!
נשלח ב-19/12/2013 22:55
יופי, העיקר אני ברשימה, אני רגועה.....P=
נשלח ב-19/12/2013 23:26
לא נראה לי שתהיה היענות חח אבל חמודה את שתפסת יוזמה(=
נשלח ב-19/12/2013 23:33
רעיון בהחלט מופרט אבל אמיץ (אני רק מקווה שאת לא ב. השדכנית שאני מכירה )
אני חושבת שאחוזי ההתאמה כאן מאוד נמוכים בין אחד לשנייה וגם מי שחשב או חשבה שיש כאן בחור או בחורה שמתאימה לו עשו את זה כבר ממזמן סדרך עצמאית
נשלח ב-19/12/2013 23:39
ה1_ויחידה כתב:
בנים:
אדם- (כמיטב ידיעתי הוא לא מעוניין להתחתן אולי זה כבר השתנה לו אם כאן תראו הודעה זאת כמבוטלת)
אהרון- (תפוס)
מנחמחיים- תפוס עם אשתו
מתמזגת= ( אם היא כאן ברשימה ז"א שהיא טרול?)
נקודה למחשבה הרוח תשוב (מה זה ניק כפול ??)
תרי- (בקושי רואים אותו בטח הוא עסוק)
אסיק- (נשוי) שיגושיח (??)
דודכהן (הוא רוצה רק בחורה עם דירה .... :)
ניוטרל - (לא מכירה )
הליברל- (הוא פה בכלל???)
אייל (מי זה???)
יהודי23 (הוא לא פתח אשכול שהוא מתארס??)
משה (??)
אחד ממליארד ( פעם ראשונה שאני רואה את השם הזה)
רציף -( ??) ענן1 ענן2 ענן 3 עמוד ענן (אפשר לצאת עם כל ענן בניפרד או שחייב עם כולם ביחד ??)
תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 19/12/2013 17:29:13
נשלח ב-19/12/2013 23:47
ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית ) חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים) דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים) ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים)