ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית ) חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים) דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים) ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים) אויש קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(=זה היה יכול להיות מתאים, ואיפשהו אני אוהב את חייכנית, אלא שמה לעשות, היא היתה יכולה להיות הבת שלי..
למה נראה לך שזה היה יכול להיות מתאים? חחחח נחמד לדעת....
(=זה היה יכול להיות מתאים, ואיפשהו אני אוהב את חייכנית, אלא שמה לעשות, היא היתה יכולה להיות הבת שלי..למה נראה לך שזה היה יכול להיות מתאים?חחחח נחמד לדעת....
אפילו רציף חושב כמוני והרי האבדה לא מחזרת אחרי בעלייה אז מה זה משנה אם את חושבת שזה מתאים או לא....
נו ובינינו נכון שאת חושבת שכן יש אחוזי התאמה (???!! ) אני לא אגלה לאף אחד
נשלח ב-30/12/2013 19:10
חח.. נקרעתי מצחוק.
אשכול ה ז ו י ביותר!
נשלח ב-31/12/2013 11:28
riki_m כתב:
(=זה היה יכול להיות מתאים, ואיפשהו אני אוהב את חייכנית, אלא שמה לעשות, היא היתה יכולה להיות הבת שלי..למה נראה לך שזה היה יכול להיות מתאים?חחחח נחמד לדעת....
אפילו רציף חושב כמוני והרי האבדה לא מחזרת אחרי בעלייה אז מה זה משנה אם את חושבת שזה מתאים או לא....
נו ובינינו נכון שאת חושבת שכן יש אחוזי התאמה (???!! ) אני לא אגלה לאף אחד
חחח ואלה עכשיו שאת אומרת אני חושבת שיש מצב... הבעיה שהוא צריך ללמוד לפנק אישה...כי אני רוצה רק בחור מפנק
נשלח ב-31/12/2013 12:02
מה דעתו של הרבי על הפרש רציני של שנים ?
חייכנית770 כתב:
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית ) חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים) דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים) ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים) אויש קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(=זה היה יכול להיות מתאים, ואיפשהו אני אוהב את חייכנית, אלא שמה לעשות, היא היתה יכולה להיות הבת שלי.. למה נראה לך שזה היה יכול להיות מתאים? חחחח נחמד לדעת....
זה יכול להתאים כי את גם מאוד מאוד חכמה ושיכלית... את מאוד חמודה וישירה. ודאי שאני טיפוס מפנק.. ובקשר לעבודות הבית נבקש מריקי שתבוא לעזור, נראה שיש לה הרבה זמן להתנצח כאן..
נשלח ב-31/12/2013 12:18
רציף כתב:
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית ) חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים) דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים) ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים) אויש קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(=זה היה יכול להיות מתאים, ואיפשהו אני אוהב את חייכנית, אלא שמה לעשות, היא היתה יכולה להיות הבת שלי.. למה נראה לך שזה היה יכול להיות מתאים? חחחח נחמד לדעת.... זה יכול להתאים כי את גם מאוד מאוד חכמה ושיכלית... את מאוד חמודה וישירה. ודאי שאני טיפוס מפנק.. ובקשר לעבודות הבית נבקש מריקי שתבוא לעזור, נראה שיש לה הרבה זמן להתנצח כאן..
נראלך שריקי עוזרת בית? היא בחורה עסוקה,היא רק עוסקת בשידוכים כתחביב מהצד...(: וגם בשביל הדמי כיס(;
נשלח ב-31/12/2013 12:19
בס"ד
משום מה אני מתחילה לאבד בטחון בקשר לחכמה שלי..אתה בטוח?
נשלח ב-31/12/2013 12:24
חחח
נשלח ב-31/12/2013 12:58
בס"ד אין עלי...
נשלח ב-31/12/2013 13:08
אז מה סיכמתם? :P
נשלח ב-31/12/2013 13:14
בס"ד שאני נשארת לבד להתכרבל בפוך...אין מה לעשות אחרי הכל אני רוצה ילד כמוני..שובב שיקפוץ איתי ביחד בשלוליות ונעשה ביחד בלונים עם המסטיק מהבוקר ועד הערב,וכקינוח נזרוק אחד על השני כריות עד שיצאו הנוצות(=