ריקי?? ומה איתך?1. חצי ברצינות - פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורשת שאני לא רוצה לצאת לשידוכים ...2. אני לא חושבת שמהפורום כאן תבוא לי הישועה 3. אני גם חושבת שאין כאן בחורים שאני מתאימה להם 1.אז אני דיברתי על החצי השני...:)2.זה בא מהמקומות הכי לא צפוייםP:3.ניסית?
1. חחח אוקי :) 2. האמת את צודקת 3. לא צריך לשתות את כל היום בשביל לדעת שהוא מלוח ..... אני רואה בעיניים שלי את ההודעות של החברים היקרים בפורום..... וחוצמזה שאני גם דורשת דירה :)
נשלח ב-20/12/2013 01:08
דודכהן822 כתב:
את לוחצת אותי לקיר... אם אני יגיד שצדקת, אני עוד ימצא אותי בסוף עם בחורה שמנה מוזנחת. ואם אני יגיד שלא צדקת... אז מה יהא על מה שאמרנו שאת תמיד צודקת??! ;-)
חחחחחחח מבריקה האם את שמניה ולא מטופחת (תגידי כן ... אחרת השידוך שלי לא יצא לפועל )
נשלח ב-20/12/2013 01:09
דודכהן822 כתב:
אני רואה מקום למחיקת אחת ההודעות הקודמות, והתחלה מחדש, והפעם תהיי חיובית. ;-)
הייתי שיא החיובית,מה.. מה הבעיה בשמנה ולא מטופחת? אחרי חתונה היא תשתנה,אל תדאג לשמנים יש לב רחב ושמחת חיים,שווה לך
נשלח ב-20/12/2013 01:10
rikim כתב:
ריקי?? ומה איתך?1. חצי ברצינות - פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורשת שאני לא רוצה לצאת לשידוכים ...2. אני לא חושבת שמהפורום כאן תבוא לי הישועה 3. אני גם חושבת שאין כאן בחורים שאני מתאימה להם 1.אז אני דיברתי על החצי השני...:)2.זה בא מהמקומות הכי לא צפוייםP:3.ניסית? 1. חחח אוקי :) 2. האמת את צודקת 3. לא צריך לשתות את כל היום בשביל לדעת שהוא מלוח ..... אני רואה בעיניים שלי את ההודעות של החברים היקרים בפורום..... וחוצמזה שאני גם דורשת דירה :)
בקצב הזה של דרישת הדירות לא ישארו נכסי נדל"ן נסחרים בארץ(אין לי מושג מה קישקשתי...)
נשלח ב-20/12/2013 01:12
scaaron כתב:
rikim כתבה:
מבריקה כתב:
ריקי?? ומה איתך?
1. חצי ברצינות - פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורשת שאני לא רוצה לצאת לשידוכים ...2. אני לא חושבת שמהפורום כאן תבוא לי הישועה 3. אני גם חושבת שאין כאן בחורים שאני מתאימה להם
למה נראה לך שאין כאלה בחורים כאן? יש כאן מכל גווני הקשת...
תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
כי אם היה כאן נראה לי זה היה קורה לנו כבר באופן טבעי באמת יש כאן מכל סוגי הקשת......נשואים.... גרושים...... רווקים בני 40 פלוס ועוד כל מיני ...... :)
נשלח ב-20/12/2013 01:12
rikim כתב:
את לוחצת אותי לקיר... אם אני יגיד שצדקת, אני עוד ימצא אותי בסוף עם בחורה שמנה מוזנחת. ואם אני יגיד שלא צדקת... אז מה יהא על מה שאמרנו שאת תמיד צודקת??! ;-)
חחחחחחח מבריקה האם את שמניה ולא מטופחת (תגידי כן ... אחרת השידוך שלי לא יצא לפועל )
אני ממש מתביישת לומר,אבל כן
נשלח ב-20/12/2013 01:15
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים)
נשלח ב-20/12/2013 01:18
rikim כתב:
rikim כתבה:
מבריקה כתב:
ריקי?? ומה איתך?
1. חצי ברצינות - פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורשת שאני לא רוצה לצאת לשידוכים ...2. אני לא חושבת שמהפורום כאן תבוא לי הישועה 3. אני גם חושבת שאין כאן בחורים שאני מתאימה להם
למה נראה לך שאין כאלה בחורים כאן? יש כאן מכל גווני הקשת...
תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
כי אם היה כאן נראה לי זה היה קורה לנו כבר באופן טבעי באמת יש כאן מכל סוגי הקשת......נשואים.... גרושים...... רווקים בני 40 פלוס ועוד כל מיני ...... :)
פורום מטופלים מעניין אם הם מסתכלים עלינו ככה מהצד שלהם,כי זה נשמע נורא):
נשלח ב-20/12/2013 01:20
rikim כתב:
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים)
כן,אז מה יקרה אחרי שנתחתן? ומאיפה ישלך דירות שאת מחלקת ככה חופשי?אפשר להיות חברה שלך?
נשלח ב-20/12/2013 01:27
זהו הכול יהיה כ"כ מושלם !! אנחנו כבר חברות, לא?
נשלח ב-20/12/2013 01:39
זה לא יהיה מושלם,עד שאת תתחתני גם,אולי תתחתני איתו את וזהו? אני ממש כמו רחל..(:
כן,אבל איך זה שלא קיבלתי ממך עדיין דירה?
נשלח ב-20/12/2013 01:43
טוב נו שכנעת אותי אני אתחתן אתו (אבל אני גם דורשת דירה והוא לא מוכן לתת יש כאן בעיה) לאט לאט בשלבים את הדירות אני מחלקת רק אחרי האירוסין
נשלח ב-20/12/2013 01:45
rikim כתב:
ריקי?? ומה איתך?1. חצי ברצינות - פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורשת שאני לא רוצה לצאת לשידוכים ...2. אני לא חושבת שמהפורום כאן תבוא לי הישועה 3. אני גם חושבת שאין כאן בחורים שאני מתאימה להם 1.אז אני דיברתי על החצי השני...:)2.זה בא מהמקומות הכי לא צפוייםP:3.ניסית? 1. חחח אוקי :) 2. האמת את צודקת 3. לא צריך לשתות את כל היום בשביל לדעת שהוא מלוח ..... אני רואה בעיניים שלי את ההודעות של החברים היקרים בפורום..... וחוצמזה שאני גם דורשת דירה :)
אז את בעצם גבר?
נשלח ב-20/12/2013 01:47
אני לא גבר אני פשוט תלמידה חכמה אז החלטתי שגם לי מותר לדרוש אגב אצל הערבים זה בדיור הפוך, גבר מביא את הדירה יותר נכון הוא בונה אותה ואם הוא לא מביא הוא פחות שווה
נשלח ב-20/12/2013 01:47
rikim כתב:
טוב נו שכנעת אותי אני אתחתן אתו (אבל אני גם דורשת דירה והוא לא מוכן לתת יש כאן בעיה) לאט לאט בשלבים את הדירות אני מחלקת רק אחרי האירוסין